Tiskialtaan sihti, pieni 5 kpl

Arvio 3.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

5,90 

Poista

Tiskialtaan sihti auttaa pitämään pesualtaan venttiilin puhtaana ja viemärin vetävänä! Pieni tiskialtaan sihti sopii noin 5 cm pohjaventtiilillä varustettuihin keittiön pesualtaisiin. Sihti kerää roskat ja ruoantähteet. Se on hygieeninen, helppo käyttää ja vaihtaa. Pesualtaan pohjaventtiiliin kertyy helposti jätettä, jonka puhdistaminen on epämiellyttävää. Tiskialtaan sihti on kätevä apuväline, joka auttaa pitämään venttiilin puhtaana ja viemärin vetävänä. Sihdin puhdistus onnistuu hygieenisesti likaan koskematta. Sihti on niin ohut, että pesuvesi huuhtoutuu sen sisään esteittä. Leveä reunus kerää jätettä ja estää sen putoamisen viemärinaukkoon. Sihti kiinnittyy itsestään märkää pesuallasta vasten ja pysyy lujasti kiinni. Sihdin vaihtaminen on helppoa sen reunassa olevan sormikolon ansiosta. Pakkauksessa on viisi sihtiä.

Saatavilla myös suurempi 9 cm sihti.

Tuotenumero(t): 25149

EAN: 6423800251498

Käyttöohje

Aseta tiskialtaan sihti keittiön pesualtaan pohjaventtiilin päälle. Vaihda sihti käytöstä riippuen 1-2 viikon välein. Sihti on valmistettu kierrätettävästä muovista. Sihti on helppo vaihtaa jätteisiin koskematta. Sihdissä on sormikohta, josta saa hyvän otteen.

Koko

5 kpl/pkt

Materiaali

Kierrätysmuovi

Kierrätysohje

Sihti – sekajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi
Pakkausmuovi – energiajäte

1 arvio tuotteelle

Tiskialtaan sihti, pieni 5 kpl

 1. Arvostelu tuotteesta: 3 / 5

  Lehtonen Pirkko

  Olen vuosia käyttänyt tiskialtaan sihtiä ja ollut siihen erittäin tyytyväinen. Mielestäni tuotteen laatu on heikentynyt. Sihti menee helposti rikki ja muovi lohkellee.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Pirkko,
   kiitos palautteestasi. Harmillista kuulla, että olet pettynyt tuotteeseen.

   Tuotteillamme on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Mikäli tuote ei toimi oikein niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme: sinituote@sinituote.fi tai p. +358 19 7600 200. Tuotannossamme on myös tärkeää saada tietoa, jos tuotteissa ilmenee valmistusvirheitä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet