(2 tuotearviota)

14,20 

Tripla-ikkunanpesin kääntyy lähes 360 astetta, jolloin se on aina oikeassa kulmassa pestävää ikkunapintaa vasten. Tripla-ikkunanpesimellä kaikenkokoisten ikkunoiden pesu sujuu vaivatta. Kolmionmallisen ikkunanpesimen kolme pesupintaa tehostavat työskentelyä. Mikrokuituikkunanpesimellä saa säihkyvän puhdasta jälkeä jopa pelkällä vedellä. Mikrokuituinen päällinen kiinnitetään ikkunanpesimen runkoon tarranauhojen avulla.

Ikkunanpesin sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Myydään myös Tripla-pesinsettinä kuivaimen ja ikkunaliinan kanssa.

Tripla-ikkunanpesin on Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 3501SI, 3501SIVA

EAN: 6423800035012

Käyttöohje

Kostuta ikkunanpesin vedessä ja purista ylimääräinen vesi pois. Pese ikkuna. Huuhtele pesin ja vaihda pesuvesi kyllin usein, jotta saat puhdasta jälkeä kertapesulla. Tripla-ikkunanpesimeen on saatavilla helposti vaihdettava vaihtopäällinen.

Hoito-ohje

Irrota pesimen päällinen pesua varten. Konepesu pesupussissa 60 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Koko

Leveys 33 cm

Materiaali

Ikkunanpesin – pom
Mikrokuitupäällinen – polyesteri/polyamidi

Kierrätysohje

Tripla-ikkunanpesin – energiajäte
Päällinen – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

2 arviota tuotteelle

Tripla-ikkunanpesin

 1. 4 lapsen äiti

  Täydellinen väline pikasiivoukseen: kun lattiat täynnä roskia, tahroja ja leluja saa tällä lastalla tehtyä yhdellä kertaa niin koko tämän roinan kasaamiseen (siitä helppo lajitella), imuroinnin kuin luuttuuamisen. Välissä toki pitää pestä moppiosaa. Kannattaa kokeilla, koti kiiltelee puhtautta aivan hetkessä vaikka olisi mitkä juhlat olleet. Samalla voi käydä läpi listan päälliset, tahrat seinissä yms. Harvoin tällä tulee ikkunoita pestyä vaikka siihenkin ok.

 2. Salme

  Tämä uusi ikkunanpesin on todella huono. Hankala kiinnittää verrattuna entiseen. Harmi vaan etten ole löytänyt kaupoista enää vanhanmallisia.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   harmillista kuulla, ettet pidä uudesta Tripla-pesimestämme. Valikoimastamme löytyy myös Mikrokuitu-ikkunanpesin sekä Ikkunanpesin/kuivain, jotka ovat saatavana hyvin varustetuista marketeista sekä verkkokaupastamme.. Toivottavasti näistä löytyy mieluinen malli.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ikkunanpesu

play nappi

Syksyiset vinkit ikkunanpesuun

Ikkunat pysyvät puhtaana kevääseen asti, kun peset ne ennen talvea.

Lue Syksyiset vinkit ikkunanpesuun
play nappi

SINI-triplapesin päihittää tahrat ikkunassa

Ärsyttääkö likainen ikkuna? Pese se!

Lue SINI-triplapesin päihittää tahrat ikkunassa

Ostetuimmat tuotteet