Saako siivousvälineitä antaa joululahjaksi? Viisi viime hetken joululahjavinkkiä

Kirjoittaja: Taija

Saako siivousvälineitä antaa lahjaksi? Oma vastaukseni: kyllä saa, kunhan tuntee vastaanottajan eikä usko hänen pahastuvan. Toiset saattavat ottaa siivousvälineen paljastumisen paketista loukkaavana vihjeenä, vaikka antaja näin ei olisi tarkoittanutkaan, kun taas toisille laadukkaan siivousvälineen saaminen lahjaksi onkin iloinen juttu.

Tässä postauksessa jaan viisi joululahjavinkkiä meille mattimyöhäisille, joilla lahjahankinnat on vielä tekemättä.

VIISI JOULULAHJAVINKKIÄ

1. Nysväri

Somessa suuren suosion saavuttanut nysväri on ansaitusti listan ensimmäisenä. Tein hetki sitten postauksen, jossa kerroin 8 kohdetta, joihin itse käytän nysväriä. Tämä on siis todella moneen paikkaan sopiva harja, joten uskoisin lahjansaajan löytävän edes jonkin käyttökohteen tälle.

2. Puhdistusaineiden starttipakkaus settinä

Kokeilunhaluiselle siivoajalle tai omaan asuntoon muuttaneelle nuorelle puhdistusaineiden starttipakkaus voisi olla hyvä lahjaidea. Eivätkä nämä paina paljoa lahjasäkissä, sillä valmiissa paketissa mukana on vain tabletit sekä tyhjät suihkepullot – pesuaineliuos tehdään itse lisäämällä vesi. Ekologiset puhdistusaineet ovat varmasti monen lahjansaajan mieleen. Valmiita starttipakkaussettejä on saatavilla muutamia eri vaihtoehtoja: kolme tai viisi eri puhdistusainetta sisältävät, sekä lisätableteilla tai ilman.

 

3. Siivousliina + puhdistusaine

Jos et halua ostaa kerralla koko puhdistusainearsenaalia (tai et ole täysin varma, sopivatko aineet vastaanottajalle) on siivousliina ja siihen sopiva pesuaine myös erittäin käytännöllinen lahja. Näistä saa tehtyä erilaisia joululahjakasseja vaihtamalla sisällön haluamakseen. Keltainen keittiösuihke + keittiöliina, lila kylppärisuihke + kylppäriliina, vaaleanpunainen yleissuihke + yleisliina, turkoosi wc-suihke + wc-liina, sininen ikkunasuihke + ikkunaliina. Oma suosikkiyhdistelmäni on jokapäiväisessä käytössäni oleva keittiön tehokaksikko!

4. Monitoimimoppi ja varsi

Monitoimimopin runko, siihen mikrokuitumoppi tai oma suosikkini eli laminaattimoppi, sekä käyttäjälle sopivan mittainen teleskooppivarsi = varsin toimiva yhdistelmä monenlaisten lattioiden puhdistamiseen. Mikään ei nimittäin ole inhottavampaa, kuin lattioiden puhdistus huonoilla välineillä tai liian lyhyellä varrella.

5. Pölypampula tai -miekka

Pölyjen pyyhintää helpottamaan ihana pölypampula tai pölymiekka – tai vaikka molemmat! Pölymiekka sopii ahtaisiinkin paikkoihin, kun taas pörröinen pölypampula kerää pölyn hellävaraisesti valaisimista, tasoilta, nurkista jne. Jatkovarren lisäämällä näiden avulla kodin eri paikkojen puhdistaminen käy vaivattomammin ja turvallisemmin, kun kurkottelulle, kiipeilyille tai raskaiden tavaroiden siirtelylle ei ole tarvetta.

Annatko sinä siivousvälineitä tänä jouluna lahjaksi?

-Taija

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *