Ruuvitonta kiinnitystä

Kirjoittaja: Taija

En varmasti ole ainoa, joka on joskus tuskaillut kylpyhuoneen säilytysratkaisujen kanssa: missä säilyttää lattialla pyörivät shampoopullot sekä muut kylpyhuonetarvikkeet, mieluiten ilman seinien poraamista? Meillä on nyt ollut jonkin aikaa käytössä Sini Ruuviton -tuoteperheen tuotteita, jotka ratkaisivat kylpyhuoneemme säilytysongelman.

Ruuviton kylpyhuonetelineet ja pyyhekoukut ovat käteviä, jos ei halua tehdä lopullisia päätöksiä niiden sijainnin suhteen – seiniä ei tarvitse porata, vaan telineet kiinnittyvät imukupilla. Näissä Ruuviton-sarjan tuotteissa on patentoitu kiinnitysmekanismi, jonka ansiosta imukuppikiinnitteiset telineet ja koukut myös oikeasti pysyvät seinässä.

Meidän kotoamme näitä Ruuviton-tuotteita löytyy sekä kylpyhuoneesta että wc:stä – miksei näitä voisi käyttää myös keittiössäkin. Tuotteet vaativat kiinnitystä varten sileän kaakeli- tai lasipinnan.

Suihkussa kaksivuotiaallemme on laitettu alas oma matala kylpyhuoneteline, jossa hänellä on oma pieni pesuaine ja johon hän voi laittaa kylpylelujaan kuivumaan. Imukuppikiinnitteiset tuotteet ovat nappivalinta juuri tällaiseen tilanteeseen, kun emme halua tehdä lopullista ratkaisua ruuvaamalla seiniä – lapset kun kasvavat vauhdilla, ja pian hyllylle ei välttämättä tällä korkeudella ole enää käyttöä. Hylly on helppo irrottaa ja kiinnittää tarvittaessa uudelleen ylemmäs.

Meille aikuisille valitsin Sinin leveät kylpyhuonetelineet. Näihin telineisiin mahtuu myös leveämmät purkit ja shampoopullot, ja korkeiden reunojen ansiosta pullot pysyvät telineissä hyvin. Telineen pohjalla on reiät, joten vesi ei jää sisälle muhimaan. Reikien ansiosta myös telineen puhtaanapito on helpompaa. Valkoisen osan saa myös nostettua irti kehikosta, jolloin sen voi tarpeen mukaan vaikka harjata puhtaaksi.

Ruuviton-pyyhekoukku sopii myös esimerkiksi pesuharjan kuivatukseen.

Kylpyhuoneen lisäksi Ruuviton-tuotteita löytyy siis myös vessastamme. Laitoin lapselle oman pyyhekoukun aikuisten pyyhkeiden alapuolelle, jotta lapsi ylettää käsienpesun jälkeen kuivaamaan kädet itse. Kun lapsi kasvaa, voi koukkua nostaa ylemmäs ja lopulta ottaa kokonaan pois. Tällaisella jälkiä jättämättömällä kiinnityksellä on hyvä laittaa myös tilapäiseen käyttöön pyyhekoukkuja, esimerkiksi vauvalle oma peppupyyhe kauemmas käsipyyhkeistä.

Kokeilin myös laittaa matalan kylpyhuonetelineen vessan rosteriseen kaapin oveen, jossa se ainakin tuntuisi pysyvän hyvin. Telineessä on hyvä säilyttää niitä pikkutavaroita, jotka muuten usein ovat kaapissa hukassa, kuten huulirasva ja pompulat. Näin sain myös hukkatilaa hyödynnettyä.

Ruuviton-tuotteet siis mukautuvat perheen tarpeisiin: niiden uudelleensijoitus ja -käyttö on helppoa tarpeen vaihtuessa. Eikä seiniin tarvitse porata ylimääräisiä reikiä!

Ovatko Ruuviton-tuotteet sinulle entuudestaan tuttuja?

Kommentit:

  1. Arveluttaa vaan (huonojen kokemusten takia) aina nuo imukupeilla kiinnitettävät. Pysyykö varmasti? En osaa enkä halua porata seiniin reikiä, joten tuo systeemihän olisi paras – siis jos ne oikeasti pysyy kiinni.

    1. Hei! Testaamme tuotteemme omassa testilaboratoriossamme ja annamme niille laatutakuun. SINI Ruuviton imukupit todella pysyvät kiinni seinässä, kun ne kiinnitetään puhtaaseen pintaan ja niitä kiristetään säännöllisesti noin kuukauden välein.

  2. Eivät ole entuudesta tuttuja. Tuntuvat käyttökelpoisilta ja niihin pitää tutustua. Poikkeampa tehtaanmyymälässä, jos sieltä löytyisi. Sieltä on ennenkin löytynyt tuotteita pukinpussiin.

  3. Imukupit eivät pysy seinässä ikuisesti, vaan aika ajoin ne kannattaa irrottaa ja asentaa uudelleen. Muutoin irtoavat omia aikojaan ja tavarat putoavat lattialle.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *