Keittiö puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

(13 tuotearviota)

6,90 

Täydellisesti keittiön pinnoille sopiva sitruunainen puhdistusaine neutralisoi ruuanlaiton hajut, poistaa rasvan ja puhdistaa liat tehokkaasti.
Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Pakkaus sisältää 2 pullollista puhdistusainetta.

 • Ihanan tuoksuinen puhdistusaine ja kaunis kestopullo.
 • Joutsenmerkitty, biohajoava, vegaaninen ja tehokas.
 • Vähemmän muoviroskaa, enemmän puhtautta.
 • Helposti kuljetettava ja säilytettävä tabletti.

 

Tuotenumero: 7022NL

EAN: 6423800070228, UFI: F5DM-E0FE-9003-KMW3

Käyttöohje

Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä:

1. Täytä pullo lämpimällä vedellä viivaan asti (500 ml).
2. Pudota tabletti pulloon ja anna liueta noin 30 minuuttia. Sulje pullo vasta, kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous.
4. Suihkauta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi mikrokuituliinalla.
5. HUOM! Laita suutin STOP-asentoon säilytyksen ajaksi.

Siivousohje:
Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä ja pyyhi sienellä tai liinalla. Kuivaa tarvittaessa. Ei sovellu messinki-, marmori- tai kuparipinnoille. Älä käytä LCD- ja plasmanäytöille. Puhdistaessasi muunlaisia elektroniikkalaitteita noudata aina laitevalmistajan ohjeita. Epävarmoissa tilanteissa kokeile tuotetta ensin pienellä, huomaamattomalla pinnalla.

Säilytyksen aikana värjäymien ehkäisemiseksi käytä pullon alla suojaa ja varmista, että pistooli on aina STOP asennossa, kun pulloa ei käytetä. Varmista, että tabletti on kunnolla liuennut ennen pullon sulkemista ja pyyhi roiskeet, valumat ja pullon pohja ennen kuin pesuaine pääsee kuivumaan pinnalle.

Ainesosat & pH-arvo

Anionisidia tensidejä 15–30%
Sisältää hajusteita
Sodium Benzoate
pH-arvo, emäksinen

Ainesosat: Natriumkarbonaatti, sitruunahappo, natriummetyyli kokoyylitauraatti, natriumbikarbonaatti, natriumlauryylisulfaatti, natriumbentsoaatti, natriunkloridi, metyyliglysiinidietikkahapon trinatriumsuola, väri, hajuste. 

Koko

Pullo –  0,5 litraa, korkeus 21 cm, halkaisija 7 cm

Tabletin koko – n. 4 g

Ympäristötietoutta

Hei hei muoviroska, tervetuloa uusi, ekologinen tapa siivota! Biohajoavilla SINI-puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta. Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Innovatiivinen puhdistusainetabletti on luotu juuri sinulle. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää.

Varoitukset

Varoitusmerkki GHS07 ilmaisee terveydelle tai otsonikerrokselle vaarallisia aineita.

VAARA

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.

13 arviota tuotteelle

Keittiö puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

 1. Anna

  Aine oli tehokasta – pinttynyt rasva lähti irti helposti ja samaa ei voi sanoa muista keittiön puhdistusaineista mitä on tullut kokeiltua. Annoin aineen vaikuttaa pari minuuttia ennen kuin pyyhin pinnan, mutta varmuuden vuoksi kannattaa kokeilla pienelle huomaamattomalle alueelle ensin. Iso plussa Sinille innovaatiosta.

 2. Jaana

  Aine itsessään olisi hyvä, mutta hajusteherkkänä en voinut käyttää. Aito sitruunan tuoksu puuttuu, tämä jotenkin enemmän parfyymin viittaava.

  • Maiju

   Useimmat kuluttajat toivovat puhdistusaineelta mietoa ja raikasta tuoksua. Tuotteissa on erittäin mieto tuoksu, jotta ne sopivat useimmille. Myöskään hajusteettomat tuotteet eivät ole täysin hajuttomia, vaan niissä on kemikaalien ominaistuoksu. Olemme kuitenkin kehittelemässä hajusteetonta ainetta. Aromaattiset, luonnolliset tuoksut ovat helpommin allergisoivia, joten olemme halunneet lisätä SINI-puhdistusaineisiin useimmille sopivia synteettisiä aineita, jotka eivät allergisoi niin helposti. Käyttämillämme tuoksuilla on sertifikaatti, että ne ovat erityisen turvallisia ja eivät sisällä mitään tunnettuja allergeeneja.

 3. Mari

  Aine on tehokasta ja kivan tuoksuista, ei liian voimakkaan hajuista. Tykkään pullojen ulkoasusta, mutta pullon sisällä oleva putki on vähän liian lyhyt. Kun ainetta on jäljellä vähän ja pulloa kallistaa, niin aine ei enää tule ulos pullosta, koska putken pää ei osu enää aineeseen.

  • Maiju

   Hei ja kiitos palautteesta. Välitän palautteenne tuotekehitykseen josko putken pituutta voisi tulevaisuudessa tarkastella.

 4. lilja

  Ostin tuotteen vasta tänään, joten olen ehtinyt aika vähän siivoilla. Keittiön perusylläpitosiivouksen tein tällä. Hyvin tuntui “helpot” liat ottavan, mitään vaikeita pinttyneitä ei itselläni yleensä olekaan siivottavana. Myös suihkusta tykkäsin.

  MUTTA. Näin visuaalisena ihmisenä. Tuotekehitystiimi hoi! Onko nimenomaan tämän keittiösuihkeen ulkonäkö nyt ihan loppuun asti mietitty? Kuvien perusteella kylppäriputsari on kaunis laventeli ja yleispuhdistusaine söpö vaaleanpunainen. Mutta tämä kodin tärkein putsari eli emäksinen? Tuntuu kuin siivoaisin pullollisella pissaa. Ja sitten kun on ajatukset lähteneet sinne suuntaan, hajukin tuntuu lähinnä wc:n raikastimelta. Visuaalisesti kivat, hyväntuoksuiset siivousaineet tekevät siivouksesta nautinnon, mutta tämä kusenkeltainen tökötti saa vain sydämen itkemään verta ja oksennuksen nousemaan kurkkuun. Vaihtakaa väriä!!!! Ja kyllä se keittiöainekin voi olla muukin kuin sitruunantuoksuinen, vaihtakaa vaikka hajukin että värin saa vaihdettua. Vaikka vihreä kurkku? En ole ainoa jolla tämä oli ensimmäinen mielleyhtymäni, koska mieheni myös spontaanisti sanoi suihketta pissapulloksi.

  • Maiju

   Hei ja kiitos palautteestasi. Välitän palautteen tuotekehitykseen.

 5. Terhi

  Minulla oli epäilykseni, mutta on toimiva tuote. Minua ei häiritse vaahtosuihku, ei tosiaan mene henkeen. Todella tehokas tuote.

  • Maiju

   Heippa ja ihana kuulla! Vaahto tosiaan on juurikin tuon takia, ettei aerosoleja pääse hengitykseen. Ihanaa kevättä ja kiitos kommentista. 🙂

 6. Aurelia (varmistettu kirjoittaja)

  Idea on erinomainen. Myös itse aine on hyvää ja toimivaa, mutta pullo on umpisurkea. Siitä ei tule tasaista suihkua, vaan se ruikkii paksuja kasoja, jotka valuvat vain siihen kohtaan, missä kahvasta painaa. Tämän seurauksena ainetta myös kuluu paljon enemmän, kun se ei leviä tasaisesti eikä laajalle. Olisin halunnut vaihtaa myös kylppärin siivoussuihkeen tähän, mutta jos ei pulloa kehitetä perinteisten siivoussuihkeiden veroiseksi, niin valitettavasti se ei täytä tehtäväänsä. Jatkan siis toistaiseksi toisen kotimaisen valmistajan siivoussuihkeiden käyttöä.

  • Maiju

   Heippa. Ikävä kuulla että suihkepullo ei ole mieleinen. Suihke tulee pullosta vaahtona siksi, että pesuainetta ei vapaudu hengitysilmaan ja näin sopii mahdollisimman monelle käyttäjälle ja on mahdollisimman turvallinen käyttää. Koska tuotteemme on joutsenmerkitty, tämä on myös siitä syystä ainoa vaihtoehto, sillä joutsenmerkityt tuotteet vaativat sitä. Kiitos kuitenkin palautteestasi ja mukavaa kevättä. Maiju/Sinituote

 7. Katja

  Huippu hyvä tuote! Keittiön liat, niin liedeltä kuin taaperon sormiruokailun jäljet lattiasta lähtevät yhdellä pyyhkäisyllä ja lyhyellä vaikutusajalla.

 8. Tiia

  Wow!! Heittämällä paras siivousaine, mitä on ollut! Mieto raikas tuoksu, jättää upean kiillon pinnoille ja mikä parasta ei jätä raitoja! Ensimmäinen pesuaine jotai ei tarvitse hankailla sienen kanssa, jotta lika irtoaa. Super pesuaine keittiiöön!

 9. Rebekka

  Hyvän tuoksuinen sekä keittiön pinttyneetkin tahrat lähtee vaivattomasti.

 10. Mia

  Pesuaine on todella tehokas, etenkin rasvainen lika lähtee kiitettävän hyvin ja helposti. Induktioliesi puhdistuu ilman hankaamista ja tiskialtaasta tulee kiiltävän puhdas.

 11. Ismo

  Erittäin riittoisa ja helppo tehdä, sekä lika irtosi pinnoilta hyvin. Tuote jatkoon ihan jo sen takia, että helppo kuljettaa mukana kaupasta kotiin.

 12. Oona

  Puhdistaa tahrat ja varsinkin rasvaroiskeet/rasvaiset pinnat hyvin. Ei jätä kalvoa, niin kuin moni muu pesuaine jättää. Tuote on myös hyvin riittoisaa ja mielyttävän tuoksuista.

 13. KaisaM

  Nyt löytyi tehokas aine keittiön rasvalikaan. Miellyttävä mieto tuoksu.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Keittiö

Ostetuimmat tuotteet