Tiskiharjan vaihtopää, luonnonharjas

(7 tuotearviota)

1,95 

Astianpesuharjan vaihtopää sopii kaikkiin SINI-tiskiharjoihin, joissa on vaihdettava harjasosa. Tiskiharjan vaihtopäässä on hellävaraiset hevosenjouhesta valmistetut luonnonharjakset. Vaihtopää sopii SINI Vaihtopääharjaan luonnonharjaksella, SINI Vaihtopäätiskiharjaan, vaihtopäällä olevaan SINI Blue-tiskiharjaan sekä SINI Pannu- ja parilaharjaan.

Tuotenumero: 3946VA

EAN: 6423800039461

Käyttöohje

Astianpesuharja sopii kaikille astioille. Erityisen hellävarainen laseille, kristallille ja posliinille. Tiskiharjan harjasosa irrotetaan vartta taivuttamalla ja samanaikaisesti harjasosaa nostamalla. Uusi harjasosa kiinnitetään paikalleen helposti napsauttamalla.

Hoito-ohje

Tiskiharja voidaan puhdistaa liottamalla sitä astianpesuainevedessä.

Materiaali

Polypropeeni/hevosenjouhi

Kierrätysohje

Vaihtopää luonnonharjaksella – sekajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

7 arviota tuotteelle

Tiskiharjan vaihtopää, luonnonharjas

 1. Ossi

  Erinomainen harjas. Hellä tiskauksen kohteelle ja puhdistaa tarkemmin kuin harva ja kova muoviharjas. Konetta ei ole, joten kaikki tiskit hoituvat harjalla. Ongelmana tosiaan, että löytyy vain harvojen suurtenkaan kauppojen hyllyistä.

 2. Sasu Saastamoinen

  Luonnonharjasvaihtopää tuli ns.vahingossa muiden harjojen mukana bonuksena. MUTTA MUTTA sen käyttöönoton jälkeen ei muuta huolita! Varaharjana tosin neulominen kun aina ei luonnonharjaspäätä löydy!!

 3. Varpu-Liisa

  Maailman paras tiskiharja! Kun on vuosikymmeniä käyttänyt Kron-tiskiharjaa ja odotellut, koska yhtä hyvän saa mistä tahansa kaupasta, niin SINI-tuote sen teki!
  Astiaharja on tärkeä väline, vaikka pesukone onkin käytössä. Kovat nailonharjakswet ovat mielestäni mennytttä aikaa. Kivaa, kun Sini näitä tekee.

 4. Liisa vanne

  Ollut ainakin 10 v käytössä. Olen etsinyt uutta jo pitkään, mutta kun tiski sujuu ihan tälläv vanhalla, jota slloin tllöin keittelen.
  Paras harja , koskaan!

 5. Riitta alanen

  Tämä on paras tiskiharja

 6. minna

  en suostu millään muulla enää tiskaamaan, ei naarmuta paistinpannuja eikä kristallejakaan

 7. Soile

  Niin paljon miellyttävämpi kuin muoviharjas. Harmi, että näitä on niin harvan kaupan valikoimissa.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Keittiö

Ostetuimmat tuotteet