(3 tuotearviota)

2,95 

Pannu- ja parilaharja on valurautapannujen ja pariloiden puhdistamiseen kehitetty astianpesuharja. Harjas on tehokas, mutta hellävarainen, joten harjaa voi käyttää myös pinnoitettujen paistinpannujen ja kattioloiden pesemiseen. Kuluneen harjapään tilalle saa vaihdettua uuden harjan. Pannu- ja parilaharja on tyylikäs grafiitinharmaa mustan harjaksen kera, joka ei värjäänny yhtä helposti kuin valkoinen harjas.

Tuotenumero: 3959GR

EAN: 6423800039591

Käyttöohje

Harjasosa irrotetaan vartta taivuttamalla ja samanaikaisesti harjasosaa nostamalla. Uusi harjasosa kiinnitetään paikalleen helposti napsauttamalla. Pannu- ja parilaharjan vaihtopäitä myydään yhden kappaleen pakkauksissa.

Hoito-ohje

Huuhtele Pannu- ja parilaharja huolellisesti aina käytön jälkeen ja ripusta kuivumaan ilmavasti. Harja voidaan pestä myös astianpesukoneessa. Harja desinfioidaan kastamalla harjakset kiehuvaan veteen.

Koko

Pituus: 27,5 cm

Materiaali

Polypropeeni/nylon

Kierrätysohje

Pannu-ja parilaharja – energiajäte
Vaihtopää – sekajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

3 arviota tuotteelle

Pannu- ja parilaharja

 1. Jyrki

  Voiko tällä pestä teflonpintaisia astioita?

 2. Susanna M

  Erinomainen tuote kaikenlaisten pannujen ja peltien puhdistamiseen. Plussaa vaihtoharjasta. Kiitos myös kattavista tuotetiedoista. Tulin sivulle etsimään kierrätysohjetta, ja täältähän se sujuvasti löytyi.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Susanna!
   Kiitos palautteestasi, mukavaa kuulla!

 3. Larissa Lemetti

  Loistava koko keittiön siivoukseen, ei naarmuta tasoliettäkään jonka pesen pannu-ja parilaharjalla jossa on pisara fairya.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Keittiö

Ostetuimmat tuotteet