Yleis puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

(7 tuotearviota)

6,90 

Raikkaalta greipiltä miedosti tuoksuvalla, ph-arvoltaan neutraalilla yleispuhdistusaineella puhdistat kodin yleiset pinnat tehokkaasti.
Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Pakkaus sisältää yhteensä kaksi pulloa puhdistusainetta. Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä ja pyyhi kostealla liinalla tai sienellä.

 • Ihanan tuoksuinen puhdistusaine ja kaunis kestopullo.
 • Joutsenmerkitty, biohajoava, vegaaninen ja tehokas.
 • Vähemmän muoviroskaa, enemmän puhtautta.
 • Helposti kuljetettava ja säilytettävä tabletti.

 

Tuotenumero: 7023NL

EAN: 6423800070235

Käyttöohje

1. Täytä pullo lämpimällä vedellä viivaan asti (500ml).
2. Pudota tabletti pulloon ja anna liueta noin 30 minuuttia. Sulje pullo vasta kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous! Laita suutin off-asentoon säilytyksen ajaksi.

Siivousohje:
Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä ja pyyhi kostealla liinalla. Kuivaa tarvittaessa. Ei sovellu messinki-, marmori- tai kuparipinnoille. Älä käytä LCD- ja plasmanäytöille. Puhdistaessasi muunlaisia elektroniikkalaitteita noudata aina laitevalmistajan ohjeita. Epävarmoissa tilanteissa kokeile tuotetta ensin pienellä, huomaamattomalla pinnalla.

Ainesosat & pH-arvo

Anionisidia tensidejä 15–30%
Sisältää hajusteita
Sodium Benzoate
pH-arvo 7, neutraali

Vaara: Tabletti haitallinen nieltynä, vaurioittaa vakavasti silmiä, ärsyttää ihoa. Jos tabletti on nielty, ota yhteys myrkytystietokeskukseen/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tablettia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen.

Koko

Pullo –  0,5 litraa, korkeus 21 cm, halkaisija 7 cm

Ympäristötietoutta

Hei hei muoviroska, tervetuloa uusi, ekologinen tapa siivota! Biohajoavilla SINI-puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta. Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Innovatiivinen puhdistusainetabletti on luotu juuri sinulle. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää.

7 arviota tuotteelle

Yleis puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

 1. Lilli

  Todella tehokas ja ihanan tuoksuinen pesuaine. Kätevä pullo ja nerokas idea nämä tabletit!

  • Maiju

   Kiitos ihanasta palautteesta!

 2. Katja

  Super hyvä tuote, puhdistaa tehokkaasti ja tuoksu miellyttävä ja mieto. Kaunis pullo ja ekologinen ja helppo tapa huolehtia puhtaudesta ilman jatkuvaa muoviroskaa!

 3. marja koskinen

  Todella tehokas kompleksi! Ei tarvitse kantaa vettä kaupasta. Puhdistaa tehokkaasti. hieno oivallus muoviroskan vähentämiseen

 4. Rebekka

  Pullon muotoilu on ihanan simppeli ja kaunis, joten voi olla myös pöydällä esillä. Toimii hyvin kaikille pinnoille eli monikäyttöinen.

 5. Mia

  Todella tehokas pesuaine, sopii melkein mihin vain yleissiivoukseen. Mm. Kaapinovet ja teinin askartelupöytä puhdistui pyyhkäisemällä ilman liotusta. Tuoksu ihana, mutta valmiissa pesuaineessa aika mieto.

 6. Ismo

  Erittäin helppo tapa ostaa puhdistusainetta. Yllätyin tehosta ja ehdottomasti lähtee jatkoon.

 7. Oona

  Puhdistusaine on hyväntuoksuista ja puhdistaa likaa hyvin. Mielestäni nämä tapletit ovat oikein oiva asia, niin ei tarvitse aina ostaa uusia pulloja. Aine on hyvin riittoisaa.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ekologinen siivous

play nappi

Tubetähti Ilonan vinkki muovittomaan keittiöön

Tiskiharjan varsi on valmistettu 100% kierrätysmuovista.

Lue Tubetähti Ilonan vinkki muovittomaan keittiöön

Ostetuimmat tuotteet