Lakaisuharjan puhdistus

Pitkään rikkalapioon kiinnitettävä kampa istuu rikkalapioon tukevasti ja on ihanteellisin väline lattiaharjan putsaamiseen.

Lattiaharjaan kerääntyy hiuksia, pölyä ja eläinten karvoja. Ne hankaloittavat harjan käyttöä eivätkä harjaksetkaan toimi enää hyvin. Pitkä vartiseen rikkalapioon kiinnitettävällä kamalla lattiaharjana saa puhdistettua vaivattomasti vaikkapa jokaisen käyttökerran jälkeen.

Pitkään rikkalapioon kiinnitettävä kampa istuu rikkalapioon tukevasti ja on ihanteellisin väline lattiaharjan putsaamiseen. Sahalaitaisten piikkien ansiosta lakaisuharjan harjakset kulkeutuvat hyvin piikkien läpi, jolloin erilaiset roskat, pöly, hiukset ja eläinten karvat irtoavat harjaksista helposti. Irronneet roskat jäävät kätevästi rikkalapioon, josta ne voi kaataa pois muiden lakaisuroskien mukana.

Kiinnitysohje rikkalapioon

Rikkalapion kampa on helppo kiinnittää paikoilleen. Kiinnitä rikkalapion kampa ensin rikkalapion varteen. Napsauta sitten toiselta puolelta kamman kielekkeet rikkalapion reunan alle. Tee samoin toiselle puolelle. Kampa on nyt tukevasti kiinni.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *