Savustetut Valkosipulit

Resepti on syntynyt yhteistyössä Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin kanssa. Lue koko postaus ”Savuinen Illallinen: Savustetut pihvit ja savustetut tomaatit vuo­hen­juus­to­kas­tik­keel­la”.
  • 2 kpl kasvissavustuspusseja
  • 10 kpl kokonaista valkosipulia

Valmistus

  1. Poista valkosipuleista varovaisesti päälimmäiset kuoret, valkosipulien tulisi pysyä kokonaisina. Savun maku tarttuu valkosipuleihin paremmin, kun kuorta hiukan poistaa.
  2. Avaa savustuspussit ja laita 5 valkosipulia yhteen pussiin. Laita valkosipulit ihan pussin perälle. Sulje pussit pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Anna pussien olla grillissä n.40 minuuttia.
  4. Älä avaa pussia vaan anna valkosipulien jäähtyä rauhassa pusseissa n. tunti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *