Savustetut lihapyörykät

  1. Ota ainekset  huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Laita uuni lämpenemään 150-300 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna persilta. Yhdistä kaikki ainesosat kulhossa ja vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
  3. Pyöritä taikinasta öljytyin käsin pyöryköitä. Laita ne savustuspussiin ja savusta uunin alaosassa 15 minuuttia.
  • 250 g naudanjauhelihaa
  • 1 pieni sipuli
  • 1 dl persiljaa (hienonnettuna)
  • 1 kananmuna
  • 1 dl kermaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 2 rl öljyä
  • 1 savustuspussi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *