Savustetut Tomaatit

 

Resepti on syntynyt yhteistyössä Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin kanssa. Lue koko postaus “Savuinen Illallinen: Savustetut pihvit ja savustetut tomaatit vuo­hen­juus­to­kas­tik­keel­la“.

  • 250 g miniluumutomaatteja
  • 1 kpl kasvissavustuspussi

Valmistus

  1. Huuhtele miniluumutomaatit ja kuivaa hyvin. Avaa kasvissavustuspussi ja laita tomaatit pussiin.
  2. Sulje pussi pakkauksen ohjeen mukaan tuplataitteella ja taita vielä kulmat pussin päälle.
  3. Aseta savustuspussi kuumaan kaasugrilliin siten, että pussin alapuoli, jossa lukee “this side down” tulee alaspäin.
  4. Savusta maksimilämmöllä 10 minuuttia ja sen jälkeen keskilämmöllä 20 minuuttia.
  5. Ota savustuspussi pois grillistä ja anna jäähtyä noin 20 minuuttia.
  6. Avaa pussi leikkaamalla saksilla keskelta.
  7. Tarjoa savustetut tomaatit grillatun lihan lisukkeena esimerkiksi naudan pihvien kera.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *