Broilerin fileet, perunasalaatti

Broilerin fileet

  • 4 broilerin fileetä
  • 5 rkl oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa

Mausta broilerin fileet pippurilla ja suolalla. Pyörittele fileet oliiviöljyssä. Nosta fileet savustuspussiin. Pane savutuspussi ritilälle mahdollisimman lähelle kuumuutta ja anna savustua 20 minuuttia. Laske kaasugrillissä lämpötilaa ja nosta hiiligrillissä ritilää pykälä ylös. Jatka savustusta vielä 5 minuuttia. Nosta savustuspussi ritilältä. Anna fileiden vetäytyä pussissa pari minuuttia. Tarjoile perunasalaatin kera.

Perunasalaatti

  • 12 kiinteää perunaa1 purjo
  • 1 kelta- tai punasipuli
  • 2 suolakurkkua
  • 0,5 dl kaprista
  • 3 dl maustamatonta
  • majoneesia
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • merisuolaa myllystä

Keitä perunat. Kuori jäähtyneet perunat ja viipaloi ne. Pese purjo ja viipaloi renkaiksi. Kuivaa renkaat. Viipaloi sipulit ja suolakurkut. Sekoita majoneesi ja sinappi keskenään. Nosta lautasen pohjalle lusikallinen majoneesia ja tasoita. Nosta lautasille viipaloidut perunat, suolakurkut sekä purjo- ja sipulirenkaat lomittain. Lisää lopuksi kaprikset. Pursota tai sivele sinappimajoneesia päälle. Mausta pinta suolalla ja pippurilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *