Pekonimakkarat, sinihomejuustotäyte

Pekonimakkarat, sinihomejuustotäyte 

  • 1 makkaralenkki
  • 1 paketti savupekoniviipaleita
  • 100 g Aura Gold -sinihomejuustoa

Tee makkaralenkin pintaan ohuet viillot veitsellä. Kääri pekoniviipaleet makkaran ympärille. Leikkaa juustosta veitsellä ohuita viipaleita ja työnnä pekonin ja makkaran väliin. Pane savustuspussi ritilälle mahdollisimman lähelle kuumuutta ja anna savustua 20-25 minuuttia. Nosta savustuspussi ritilältä. Anna makkaran vetäytyä pussissa pari minuuttia.

Lisäkekasvikset

  • 16 kpl jauhoista perunaa
  • 6 pientä porkkanaa
  • 3 punasipulia varsineen
  • 5 rkl oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa

Kuori perunat ja porkkanat. Leikkaa veitsellä puoliksi. Leikkaa sipulit pitkiksi suikaleiksi. Pyörittele kaikki oliiviöljyssä. Mausta pippurilla ja suolalla. Nosta kasvikset savustuspussiin.

Pane savutuspussi ritilälle mahdollisimman lähelle kuumuutta. Anna kasvisten savustua 30 minuuttia. Laske kaasugrillissä lämpötilaa ja hiiligrillissä nosta ritilää pykälä ylös. Jatka savustusta vielä 10 minuuttia.

Nosta savustuspussi ritilältä. Anna kasvisten vetäytyä vielä 5 minuuttia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.