Mikrokuituvaihtopäällinen ikkunanpesimeen, 29 cm

(1 tuotearvio)

8,70 

Mikrokuituista ikkunanpesimen vaihtopäällistä on saatavana sinisenä ja valkoisena. Mikrokuituinen ikkunanpesin pureutuu puhdistettavaan pintaan ja poistaa tehokkaasti lian, rasvatahrat ja hyönteisten jäljet jopa pelkällä vedellä. Ikkunanpesin ei nukkaa, eikä jätä ikkunaan raitoja.

Tuotenumero(t): 3495

EAN: 6423800034954

Käyttöohje

Pujota ikkunanpesimen runko-osa vaihtopäällisen sisään. Kostuta ikkunanpesin ensin veteen tai ikkunanpesuaineliuokseen. Purista kädellä ylimääräinen vesi pois ikkunanpesimestä ja pese ikkuna. Kuivaa ikkuna ikkunankuivaimella yhdensuuntaisin tasaisin vedoin.

Hoito-ohje

Huuhtele ikkunanpesin käytön jälkeen ja kuivata ilmavasti. Ikkunanpesimen päällisen voi pestä pesukoneessa pesupussissa 60 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita. Värillinen ikkunanpesimen vaihtopäällinen tulee pestä erillään.

Koko
Materiaali

Polyesteri/polyamidi

Kierrätysohje

Vaihtopäällinen – Energiajäte
Pakkausmuovi – Muovipakkausten lajittelu

1 arvio tuotteelle

Mikrokuituvaihtopäällinen ikkunanpesimeen, 29 cm

 1. pp

  Voiko tätä käyttää sienen tilalla Ikkunanpesin/ kuivaimessa (29 cm, 3492NL) eli voiko tämän mikrokuituvaihtopäällisen laittaa siinä muovisen pesinosan päälle, koska sienellä ei voi yhtään painaa (irtoaa tai repeytyy) ?

  • Elina/Sinituote

   Hei,

   Valitettavasti kyseiseen tuotteeseen ei voi laittaa muuta päällistä. Nykykään meillä on vastaavanlainen tuote ikkunoiden pesuun, jossa on valmiiksi mikrokuituinen pesin. Löydät tuotteen täältä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ikkunanpesu

play nappi

Syksyiset vinkit ikkunanpesuun

Ikkunat pysyvät puhtaana kevääseen asti, kun peset ne ennen talvea.

Lue Syksyiset vinkit ikkunanpesuun
play nappi

SINI-triplapesin päihittää tahrat ikkunassa

Ärsyttääkö likainen ikkuna? Pese se!

Lue SINI-triplapesin päihittää tahrat ikkunassa

Ostetuimmat tuotteet