SINI Monitoimimoppisetti, 3 osaa lattianpesuun

(9 tuotearviota)

38,40 

Lattioiden tehopuhdistaja

Pakkaus sisältää:

SINI Monitoimimoppisetti (SINI Mikrosetti) on tehopakkaus lattioiden pesuun ja pyyhintään. Sopii kodin kaikkien lattiapintojen kuiva-, kostea- tai märkäpyyhintään. Setti sisältää Monitoimimopin, Mikrokuitumopin sekä 140 cm pitkän sinkityn teräsvarren, joka sopii kaikkiin SINI-järjestelmän tuotteisiin. Monitoimimopin runko-osaan voidaan yhdistää laaja valikoima erilaisia vaihto-osia.

Monitoimimoppisetti on Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 34682BEVA, 34682LIVA, 34682VASN

EAN: 6423800346828

Käyttöohje

Teräsvarsi: Liitä varren osat toisiinsa työntämällä tulppaamattomat päät sisäkkäin. Varmista kiinnitys napauttamalla vartta kovaa pintaa vasten.  Yhdistämisen jälkeen osia ei saa enää irrottaa toisistaan.

Kiinnitä pesuosa mopin runko-osan pohjassa oleviin koukkutarroihin. Tarroihin kiinnitettävät pesuosat: Levymoppi, Mikrokuitumoppi, Laattamoppi, Laminaattipyyhin, Mikrokuitu laminaattimoppi, Mikrokuitu lattialiina.

Ohuita kertakäyttöisiä liinoja käytettäessä tarvitaan pehmustetta. Kiinnitä pehmuste mopin runko-osan pohjassa oleviin koukkutarroihin. Kierrä liina pehmusteen ja runko-osan ympärille. Paina liinan reuna mopin runko-osan päällä oleviin painonappeihin. Pehmusteen kanssa käytettäviä liinoja: Tomuliina, Staattinen liina, Pölyliina laminaatille.

Hoito-ohje

Huuhtele mopin muovinen runko-osa ja teräsvarsi tarpeen mukaan puhtaalla vedellä ja jätä kuivumaan ilmavasti. Mikrokuitumopin voi pestä pesukoneessa pesupussissa 60 asteessa.

Koko

Monitoimimoppi – 40 cm
Mikrokuitumoppi – 40 cm
Teräsvarsi – 140 cm

Materiaali

Monitoimimoppi – Polypropeeni/tpe/pom
Mikrokuitumoppi – polyesteri / polyamidi
Teräsvarsi – sinkitty teräs

Kierrätysohje

Monitoimimoppi – energiajäte
Teräsvarsi – keräysmetalli
Mikrokuitumoppi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

9 arviota tuotteelle

SINI Monitoimimoppisetti, 3 osaa lattianpesuun

 1. Jasmine

  Miten saa nukan pois mopin piikeistä?

  • Maiju

   Mikäli et vielä ollut yhteydessä asiakaspalveluumme, niin laitatko sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi niin pyrimme auttaamaan sinua tässä.

 2. Tarja

  Hyvä tuote paitsi, teräsvarren putket ovat niin tiukat, että niiden yhdistäminen vaati melkoisia voimia. Yhdistettyä sai vajaan 1 cm matkalta ja irti ei enää saa. Onko todella tarkoitus, että ovat näin tiukat.

  • Sanna/Sinituote

   Hei Tarja!

   Teräsvarren liitoskohtaan jää aina jonkin verran rakoa, eli varren ei ole tarkoituskaan mennä ihan perille asti taitekohtaan putkessa. Kun varret on kunnolla liitetty toisiinsa, putket pysyvät toisissaan kiinni ja niiden ei ole tarkoitus enää irrota toisistaan ja tällöin kiinnitys on onnistunut. Ja kertomasi perusteella varsi on juurikin kunnossa ja sellainen kuin sen pitääkin olla 🙂

 3. Toini Haapala

  Poika toi minulle Sini- lattianpesumopin ja ilahduin sen laadukkaan oloisesta ulkonäöstä mutta se olikin hämäystä. Pesin ei ole ollut käytössä kuin vähän aikaa, niin märkä siivousliina jää lattialle kun yritän sitä paikoilleen. Eli tarrat ovat surkean pienet, niille pitäsi tehdä jotain. Tai pakkaukseen mukaan lisätarroja, joka on kyllä ikävä lisätyö. Olen arvostanut Sini tuotteita, mutta nyt tuli suuri miinus, kun tarkoitus mihin sen sain ei toimikaan toivotulla tavalla..

  • Tiia/Sinituote

   Hei!

   Kiitos palautteesta ja pahoittelut, että tuote ei ole vastannut odotuksianne.
   Olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme asian tiimoilta joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla sinituote@sinituote.fi.

 4. Maaria (varmistettu kirjoittaja)

  Mä kanssa ihmettelin, että vanhat pesuosat eivät heti pysyneet, no, pysyivät, kun vähän painoin.. Mutta muuten olen tosi tyytyväinen. Siniin voi luottaa, teette hyvää kehitystyötä, siivoaminen on mukavaa kunnon välineillä.

 5. Anneli

  Nyt tuli välttävä arvio, ennen olisin antanut täydellinen. Ostin nimittäin uuden monitoimimoppisetin, mutta kangasmoppi ei pysy kunnolla lastassa. Ennen oli kunnolliset pidikkeet, jotka pitivät tosi hyvin. Nyt tähän uuteen on laitettu muoviset väkäslappuset ja ne ovat kaiken lisäksi tositosi pienet , etteivät pidä ollenkaan siivousliinaa paikoillaan. Vai onko siinä joku niksi, jota en tiedä? Koska en käsitä, miten muuten olisitte huonontaneet niin maailman parasta tuotettanne.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Anneli,
   harmillista kuulla, että olet pettynyt uuteen monitoimimoppiin, jossa on tarranauhan tilalla koukkutarrat. Uudet koukkutarrat ovat kankaisille pesuosille hellävaraisempia, joten niitä ei tarvitse uusia niin usein pelkästään taustakankaan kulumisen vuoksi. Puhdas moppi pysyy käyttökokemustemme perusteella hyvin kiinni rungossa, mutta olemme huomanneet, että vanhemmat pesuosat, joita on käytetty mustilla tarroilla varustetussa monitoimimopissa, eivät aina pysy hyvin kiinni uusissa koukkutarroissa. Se johtuu siitä, että mustat tarrat ovat kuluttaneet mopin taustakankaan tarrojen kohdalta.

 6. Juuli

  Onko mopit sinisessä setissä valkoisia vai sinisiä? Jos ostaa tämän setin ja haluaisi ostaa samantien lisämoppeja, niin minkähän väriset kannattaa olla.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   Monitoimimoppisetin mukana tulevan mikrokuitumopin väri saattaa vaihdella, mutta kaiken väriset mopit sopivat kaikille lattiamateriaaleille. Lisämoppeja voi hankkia myös laminaatille, laatalle sekä käteviä liinoja pikasiivoukseen. Moppimme erilaisille lattiamateriaaleille löytyvät täältä: sini.fi/monitoimimoppi

 7. Matias

  Mikrokuituliina kerää tehokkaasti pölyn, konepestävyydestä plussaa. Varren pituus ei ole säädettävissä, mikä on hyvä: tämä antaa tuotteelle jämäkän otteen. Moppi kääntyy sievästi kovallakin väännöllä, eikä tarvitse pelätä varren irtiruuvautumista. Pöydänjalkakouru on nerokas idea. Varren kiinnitys moppirunkoon on sopivan jämäkkä, mutta irtoaa helposti tarvittaessa.

 8. Leena

  Hei
  Mitkä ovat pakkauksen mitat,? Pitäisi saada tuttavan mukana tänne kaukomaille.

  Leena

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Leena, Pakkauksen korkeus on 86 cm, syvyys 5,5 cm ja leveys 21 cm. Mikäli tuotteet kuitenkin irroittaa pakkauksesta, mahtuu ne pienempään tilaan.

 9. Jukka

  Erinomaista suomalaista laatua, kestävä.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lattian pesu

play nappi

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi
play nappi

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla
play nappi

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Ostetuimmat tuotteet