SINI Monitoimimoppisetti, 3 osaa lattianpesuun

(7 tuotearviota)

34,90 

Poista

Lattioiden tehopuhdistaja

Pakkaus sisältää:

SINI Monitoimimoppisetti (SINI Mikrosetti) on tehopakkaus lattioiden pesuun ja pyyhintään. Sopii kodin kaikkien lattiapintojen kuiva-, kostea- tai märkäpyyhintään. Setti sisältää Monitoimimopin, Mikrokuitumopin sekä 140 cm pitkän sinkityn teräsvarren, joka sopii kaikkiin SINI-järjestelmän tuotteisiin. Monitoimimopin runko-osaan voidaan yhdistää laaja valikoima erilaisia vaihto-osia.

Monitoimimoppisetti on Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 34682VASN, 34682VAMV

EAN: 6423800346828

Käyttöohje

Teräsvarsi: Liitä varren osat toisiinsa työntämällä tulppaamattomat päät sisäkkäin. Varmista kiinnitys napauttamalla vartta kovaa pintaa vasten.  Yhdistämisen jälkeen osia ei saa enää irrottaa toisistaan.

Kiinnitä pesuosa mopin runko-osan pohjassa oleviin koukkutarroihin. Tarroihin kiinnitettävät pesuosat: Levymoppi, Mikrokuitumoppi, Laattamoppi, Laminaattipyyhin, Mikrokuitu laminaattimoppi, Mikrokuitu lattialiina.

Ohuita kertakäyttöisiä liinoja käytettäessä tarvitaan pehmustetta. Kiinnitä pehmuste mopin runko-osan pohjassa oleviin koukkutarroihin. Kierrä liina pehmusteen ja runko-osan ympärille. Paina liinan reuna mopin runko-osan päällä oleviin painonappeihin. Pehmusteen kanssa käytettäviä liinoja: Tomuliina, Staattinen liina, Pölyliina laminaatille.

Hoito-ohje

Huuhtele mopin muovinen runko-osa ja teräsvarsi tarpeen mukaan puhtaalla vedellä ja jätä kuivumaan ilmavasti. Mikrokuitumopin voi pestä pesukoneessa pesupussissa 60 asteessa.

Koko

Monitoimimoppi – 40 cm
Mikrokuitumoppi – 40 cm
Teräsvarsi – 140 cm

Materiaali

Monitoimimoppi – Polypropeeni/tpe/pom
Mikrokuitumoppi – polyesteri / polyamidi
Teräsvarsi – sinkitty teräs

Kierrätysohje

Monitoimimoppi – energiajäte
Teräsvarsi – keräysmetalli
Mikrokuitumoppi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

7 arviota tuotteelle

SINI Monitoimimoppisetti, 3 osaa lattianpesuun

 1. Juuli

  Onko mopit sinisessä setissä valkoisia vai sinisiä? Jos ostaa tämän setin ja haluaisi ostaa samantien lisämoppeja, niin minkähän väriset kannattaa olla.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   Monitoimimoppisetin mukana tulevan mikrokuitumopin väri saattaa vaihdella, eikä sillä ole vaikutusta pesutulokseen. Moppi sopii kaikille lattiamateriaaleille. Lisämoppeja voi hankkia puhdistettavan lattiamateriaalin mukaan. Moppimme erilaisille lattiamateriaaleille löytyvät täältä: sini.fi/monitoimimoppi

 2. Ilkka

  Mopista ei saa puristettua vettä pois eikä mahdu lappeelleen astiaan. Mitä teen väärin?

  • Hanna/Sinituote

   Hei Ilkka,
   Moppirunkoon kiinnitettävä mikrokuituinen pesuosa irrotetaan, kastellaan ja puristetaan kuivaksi käsin. Tämän jälkeen pesuosa kiinnitetään mopin runko-osan pohjassa oleviin koukkutarroihin. Pesuosan voi kostuttaa myös suihkepullon avulla. Toivottavasti tästä ohjeesta on apua!

 3. Matias Järvilehto

  Mikrokuituliina kerää tehokkaasti pölyn, konepestävyydestä plussaa. Varren pituus ei ole säädettävissä, mikä on hyvä: tämä antaa tuotteelle jämäkän otteen. Moppi kääntyy sievästi kovallakin väännöllä, eikä tarvitse pelätä varren irtiruuvautumista. Pöydänjalkakouru on nerokas idea. Varren kiinnitys moppirunkoon on sopivan jämäkkä, mutta irtoaa helposti tarvittaessa.

 4. Leena Nortje

  Hei
  Mitkä ovat pakkauksen mitat,? Pitäisi saada tuttavan mukana tänne kaukomaille.

  Leena

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Leena, Pakkauksen korkeus on 86 cm, syvyys 5,5 cm ja leveys 21 cm. Mikäli tuotteet kuitenkin irroittaa pakkauksesta, mahtuu ne pienempään tilaan.

 5. Jenni Vainio

  Saako tätä mustana missään?
  Käytän kotona ja työssäni Sinin tuotteita, nyt kotiin tahtoisin uuden mustan levykehyksen mustana.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Jenni, valitettavasti musta väri ei kuulu monitoimimopin perusvalikoimaan. Mustaa väriä on kuitenkin usein saatavilla erilaisissa kampanjoissa. Kannattaa seurata alkuvuotta 2019 kampanjoiden osalta. 🙂

 6. Sirkku

  Miksi mikrokuitumoppia ja moppirunkoa ei myydä erillisenä, niin että itse saisi valita haluamansa varren? En halua teräsvartta. Enkä myöskään halua pehmusteita ja ohuita siivousliinoja. Eikö kaikkia osia voisi myydä erillisinä, että itse voisi koota sopivan kokonaisuuden.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Sirkku! Valitettavasti tällä hetkellä saatavilla ei ole erikseen kaikkia tuotteita, jotta voisi koota sopivan kokonaisuuden. Välitän kuitenkin toiveenne eteenpäin.

 7. jukka nuutinen

  Erinomaista Suomalaista laatua,..itellä on eriomainen SINIPIIKA,,..kestävä

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lattian pesu

play nappi

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi
play nappi

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla
play nappi

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Ostetuimmat tuotteet