Mattoteippiharja – leveä tarratela

(10 tuotearviota)

15,90 

SINI-mattoteippiharja on leveä tarrarulla, jolla puhdistat kätevästi eläinten karvat sekä pienet roskat, hiukset ja pölyt matoilta ja huonekaluista. Mattoteippiharjan 20 cm leveässä telamaisessa rullassa on 10 metriä teippiä ja valmiit viillokset, joiden kohdalta käytetyn teipin saa repäistyä pois. Mattoteippiharjan saa yhdistettyä kaikkiin SINI-välinevarsiin, jolloin mattojen puhdistus sujuu kumartelematta.

Mattoteippiharjaan on saatavilla vaihtoteippirulla, jossa on 10 metriä teippiä. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Eläinten karvojen poisto mattoteippiharjalla

Mattoteippirulla sopii koiran-, kissan-, kanin- ja kaikkien kotia karvaavien ystävien irtokarvojen poistoon. Mattoteippiharjalla on kätevä puhdistaa lemmikin lempi-nukkumapaikka, sänky, sohva tai matto irtokarvasta. Mattoteippiharjaan tarttuu takuuvarmasti eläimen karvoja, vaikka paikan olisi kuinka hyvin imuroinut.

Siivouksen viimeistely mattoteippiharjalla

Viimeistele siivouksen lopuksi päiväpeitto, sohva, tekstiiliset huonekalut ja matot mattoteippiharjalla. Mattoteippiharjan tehokkaaseen teippiin tarttuu pölyä, karvoja, hiuksia ja irtoroskia, vaikka silmämääräisesti puhdistettava pinta näyttäisikin jo puhtaalta.

Tuotenumero(t): 1515SI, 1515VA

EAN: 6423800015151

Käyttöohje

Mattoteippiharjan teippirullassa on valmis repäisyviillos, jonka kohdalta uusi, puhdas teippiosa on helppo repäistä esille.

Hoito-ohje

Harja vie vähemmän tilaa, jos irrotat siihen mahdollisesti liitetyn varren säilytyksen ajaksi. Repäise käytetty teippi pois ja taita puhtaan teipin aloitusreuna kaksinkerroin. Näin saat repäistyä uuden puhtaan pinnan nopeasti käyttöösi.

Koko

Leveys: 20 cm
Pituus: 7,6 cm
Korkeus: 30 cm

Materiaali

Mattoteippiharja – metalli/POM
Teippirulla – silikonoitu paperi/ kartonki

Kierrätysohje

Mattoteippiharja – keräysmetalli
Hylsy – keräyspaperi
Pakkauspahvi – keräyspahvi

10 arviota tuotteelle

Mattoteippiharja – leveä tarratela

 1. Lissu

  Täydellinen “pikaimurointi” mattoihin, City Marketit, Prismat ja muutama siivouliikekin käyty läpi, eipä ole löytynyt……milloin taas niitä saa kauppoihin??

  • Maiju

   Hei ja ikävä kuulla että et ole löytänyt tuotetta etsinnöistä huolimatta. Tuotetoiveita kannattaa laittaa oman kauppansa kauppiaille jotta he ottaisivat tuotteita myyntiin, mutta autamme sillä välin asiakaspalvelussamme mielellämme etsimään mattoteippiharjaa kaupoista missä tuotetta on saatavilla. Asiakaspalvelumme yhteystiedot ovat: p. +358 19 7600 200
   arkisin klo 8.00–16.00
   s-posti: sinituote@sinituote.fi
   Whatsapp +358 50 359 4768

 2. Eveliina

  Todella tarpeellinen siivousväline, jolla saa kätevästi esim. vauvan leikkimaton äkkiä siivottua! Harmillisesti uuden rullan vaihtaminen on nykyään lähes mahdotonta, koska on niin tiukka. Mies yritti kaikin voimin, mutta onnistui ainoastaan puolitiehen. Nykyään myös rullien tarrapinta on niin löysä, että teippi ei meinaa pysyä harjatessa rullalla.

  • Maiju

   Heippa! Kiitos palautteestasi ja harmi kuulla että rullan vaihtaminen on hankalaa. Välitän palautteenne eteenpäin tuotekehitykseen ja mikäli haluatte reklamoida tuotteesta, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi

 3. Simo Mäkinen

  Todella kätevä teippiharja esim. koiran karvojen keräämiseen. Muutenkin helppo käyttää ja toimii.

 4. Kirsti

  Kerää tarkkaan kaikki karvat ja hiukset imurin jäljiltä! Ihan loistava tuote!

 5. Anne

  Kissankarvojen poistoon täydellinen. Miten rullan vaihto tapahtuu oikeaoppisesti? On ollut todella vaikeaa ja olen jo vaihtanut useamman kerran…. Vaihdon jälkeen ei uusi rulla tahdo pysyä paikoillaan käytössä, koska sitä ei saa kunnolla paikalleen. Tästä syystä tipahti yksi tähti arvostelussa pois.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   harmillista kuulla, että uuden teippirullan vaihtamisen kanssa on ollut ongelmia. Uuden teippirullan vaihtamisen jälkeen tulee varmistaa, että telan päätytulpat asettuvat paikoilleen rullan molempiin päihin. Tämän jälkeen uudet teippirullan tulisi pysyä paikallaan kuten alkuperäisen!

 6. Jussi-katti

  Mattoteippiharja on korvaamaton kissataloudessa. Helppokäyttöinen ja tehokas.
  Rullan vaihto on kuitenkin lähes ylivoimaista. Vanha vaikea poistaa ja vielä vaikeampi saada uusi tilalle. Ovat liian tiukassa. Voisiko tuotekehityksessä löytyä tähän helpotusta.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   harmillista kuulla, että rullan vaihtaminen on ollut työlästä. Vaihtorullan tulee olla napakka, jotta se pysyy paikallaan ahkerassakin rullauksessa. Kiitos palautteestasi, välitän palautteesi tiukasta rullasta tuotekehitykseemme.

 7. Jonna

  Tehokas ja uudehko imuri ei saa kaikkea irti maton pinnasta, joten mattoteippi jatkaa siitä, mihin imurointi jää. Omassa teippirullassa ei ollut edellisten arvostelijoiden mukaan mukana suojakoteloa, olisiko pitänyt olla? Hyvin rulla on kuitenkin pysynyt muutoin suojassa aina seuraavaa käyttöä varten. Pitkähiuksisten taloudessa mattoteippi on aivan korvaamaton, eikä haittaa vaikka käytetyn teippiosuuden raapiminen rullasta meneekin välillä tunteisiin (metrihiusten vuoksi). 😉 Teippiä tuntuu olevan rullassa riittämiin ja pian onkin ensimmäisen vaihtorullan aika. 🙂

 8. Kissa ja minä

  Aivan loistava tuote!
  Kissanomistajana en enää tulisi toimeen ilman mattoteippiharjaa. Vetelen sillä niin päiväpeiton, sohvan kuin lemmikin nukkumapesän patjankin.
  Harmi, että pienemmillä paikkakunnilla mattoteippirullaa ei ole kauppojen valikoimissa, eivätkä ole tästä tuotteesta kuulleetkaan. Onneksi on verkkokauppa, saan sieltä vaihtoteippirullat tilattua.
  Kampanjoikaa enemmän tästä oivallisesta apuvälineestä. Toivon että se olisi jokaisen suomalaisen kodin saavutettavissa asuinpaikasta riippumatta.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   kiitos palautteestasi. Mukava kuulla, että Mattoteippiharja on ollut hyödyllinen. Harmillista, että vaihtorullaa ei ole saatavana lähikaupoistasi. Mukava kuulla, että olet löytänyt verkkokauppamme asiakkaaksi!

 9. Sissi

  Aivan mahtava! Käytän myös vaatteisiin ja muihin kodintekstiileihin. Sängyn päälle levitettyinä isompikin määrä tekstiilejä puhdistuu nopeasti tällä. Omassani suojus irtoaa vaivattomasti.

 10. Tuire Halme

  Ostin vallan mainion mattoteippiharjan. Mutta! Kotelo jossa sitä säilytetään on niin tiukka että vaatii miehen voimia että sen saa sieltä esiin. Naapurini (85 v) innostui kovasti hankkimaan samanlaisen mutta käsivoimat ei todellakaan riitä vetämään rullaa kotelosta ulos. Satuinko saamaan maanantaikappaleen vai ovatko kaikki yhtä hankalia käsitellä.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Tuire,

   Mattoteippiharjan kotelo on kyllä jämäkkä, mutta sen pitäisi kuitenkin pienellä voimalla irrota mattoteippiharjan rungosta. Mikäli epäilette, että tuotteessanne on valmistusvirhe pyytäisin teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse sinituote@sinituote.fi

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vaatehuolto

play nappi

Näin vaihdat rullan SINI-teippiharjaan

Teippiharjaan sopivat Kokemäellä valmistetut vaihtorullat.

Lue Näin vaihdat rullan SINI-teippiharjaan
play nappi

Kaulus­paidan silitys – näin saat paitasi sileäksi

Paidan silitys on vaatehuollon perustoimenpide. Muista nämä seikat.

Lue Kaulus­paidan silitys – näin saat paitasi sileäksi

Ostetuimmat tuotteet