Mattoteippiharja – leveä tarratela

(3 tuotearviota)

14,90 

Poista

SINI-mattoteippiharja on leveä tarrarulla, jolla puhdistat kätevästi eläinten karvat sekä pienet roskat, hiukset ja pölyt matoilta ja huonekaluista. Mattoteippiharjan 20 cm leveässä telamaisessa rullassa on 10 metriä teippiä ja valmiit viillokset, joiden kohdalta käytetyn teipin saa repäistyä pois. Mattoteippiharjan saa yhdistettyä kaikkiin SINI-välinevarsiin, jolloin mattojen puhdistus sujuu kumartelematta.

Mattoteippiharjaan on saatavilla vaihtoteippirulla, jossa on 10 metriä teippiä. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Eläinten karvojen poisto mattoteippiharjalla

Mattoteippirulla sopii koiran-, kissan-, kanin- ja kaikkien kotia karvaavien ystävien irtokarvojen poistoon. Mattoteippiharjalla on kätevä puhdistaa lemmikin lempi-nukkumapaikka, sänky, sohva tai matto irtokarvasta. Mattoteippiharjaan tarttuu takuuvarmasti eläimen karvoja, vaikka paikan olisi kuinka hyvin imuroinut.

Siivouksen viimeistely mattoteippiharjalla

Viimeistele siivouksen lopuksi päiväpeitto, sohva, tekstiiliset huonekalut ja matot mattoteippiharjalla. Mattoteippiharjan tehokkaaseen teippiin tarttuu pölyä, karvoja, hiuksia ja irtoroskia, vaikka silmämääräisesti puhdistettava pinta näyttäisikin jo puhtaalta.

Tuotenumero(t): 1515SI, 1515VA

EAN: 6423800015151

Käyttöohje

Mattoteippiharjan teippirullassa on valmis repäisyviillos, jonka kohdalta uusi, puhdas teippiosa on helppo repäistä esille.

Hoito-ohje

Harja vie vähemmän tilaa, jos irrotat siihen mahdollisesti liitetyn varren säilytyksen ajaksi. Repäise käytetty teippi pois ja taita puhtaan teipin aloitusreuna kaksinkerroin. Näin saat repäistyä uuden puhtaan pinnan nopeasti käyttöösi.

Koko

Leveys: 20 cm
Pituus: 7,6 cm
Korkeus: 30 cm

Materiaali

Mattoteippiharja – metalli/POM
Teippirulla – silikonoitu paperi/ kartonki

Kierrätysohje

Mattoteippiharja – keräysmetalli
Hylsy – keräyspaperi
Pakkauspahvi – keräyspahvi

3 arviota tuotteelle

Mattoteippiharja – leveä tarratela

 1. Kissa ja minä

  Aivan loistava tuote!
  Kissanomistajana en enää tulisi toimeen ilman mattoteippiharjaa. Vetelen sillä niin päiväpeiton, sohvan kuin lemmikin nukkumapesän patjankin.
  Harmi, että pienemmillä paikkakunnilla mattoteippirullaa ei ole kauppojen valikoimissa, eivätkä ole tästä tuotteesta kuulleetkaan. Onneksi on verkkokauppa, saan sieltä vaihtoteippirullat tilattua.
  Kampanjoikaa enemmän tästä oivallisesta apuvälineestä. Toivon että se olisi jokaisen suomalaisen kodin saavutettavissa asuinpaikasta riippumatta.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   kiitos palautteestasi. Mukava kuulla, että Mattoteippiharja on ollut hyödyllinen. Harmillista, että vaihtorullaa ei ole saatavana lähikaupoistasi. Mukava kuulla, että olet löytänyt verkkokauppamme asiakkaaksi!

 2. Sissi

  Aivan mahtava! Käytän myös vaatteisiin ja muihin kodintekstiileihin. Sängyn päälle levitettyinä isompikin määrä tekstiilejä puhdistuu nopeasti tällä. Omassani suojus irtoaa vaivattomasti.

 3. Tuire Halme

  Ostin vallan mainion mattoteippiharjan. Mutta! Kotelo jossa sitä säilytetään on niin tiukka että vaatii miehen voimia että sen saa sieltä esiin. Naapurini (85 v) innostui kovasti hankkimaan samanlaisen mutta käsivoimat ei todellakaan riitä vetämään rullaa kotelosta ulos. Satuinko saamaan maanantaikappaleen vai ovatko kaikki yhtä hankalia käsitellä.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Tuire,

   Mattoteippiharjan kotelo on kyllä jämäkkä, mutta sen pitäisi kuitenkin pienellä voimalla irrota mattoteippiharjan rungosta. Mikäli epäilette, että tuotteessanne on valmistusvirhe pyytäisin teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse sinituote@sinituote.fi

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vaatehuolto

play nappi

Näin vaihdat rullan SINI-teippiharjaan

Teippiharjaan sopivat Kokemäellä valmistetut vaihtorullat.

Lue Näin vaihdat rullan SINI-teippiharjaan
play nappi

Kaulus­paidan silitys – näin saat paitasi sileäksi

Paidan silitys on vaatehuollon perustoimenpide. Muista nämä seikat.

Lue Kaulus­paidan silitys – näin saat paitasi sileäksi

Ostetuimmat tuotteet