Ikkunasuodatin – suodatinkangas tuuletusikkunaan

(11 tuotearviota)

8,90 

Maksuton toimitus kirjeenä! Tuuletusikkunan polyesterikuituinen suodatinkangas on tarkoitettu siitepölyn ja ulkoilmasta tulevien epäpuhtauksien suodattamiseen sisääntuloilmasta. Kuitusuodattimen ilmanläpäisykyky riittää hyvään tuuletukseen niin painovoimaisella kuin koneellisellakin ilmanvaihdolla varustetussa talossa. Suodatin keventää myös siivousta, sillä suurin osa asunnon pölystä tulee ilmanvaihdon kautta.

Epäpuhtauksien lisäksi suodatikangas toimii hyttysverkkona ja se pitää lentävät hyönteiset ulkona. Erillistä tuuletusikkunan hyönteisverkkoa ei tällöin tarvita.

Päästää suurimman osan valosta läpi, mutta ei ole läpinäkyvä. Kuitukankainen suodatin pysyy kuivana eikä suodattimeen muodostu hometta tai sientä.

Pakkaus sisältää suodatinkankaan ja noin 15 metriä kiinnitysteippiä.

Ikkunansuodatin on Sinituotteen verkkokaupan lisäksi myynnissä hyvin varustetuissa myymälöissä. Ikkunasuodatin löytyy yleensä samasta hyllystä imurin pölypussien kanssa.

Tuotenumero: S9900

EAN: 6416863099008

Käyttöohje
 • Avaa ikkuna ja mittaa ikkuna-aukon koko. Leikkaa suodatinkankaasta noin 2 cm aukkoa suurempi kappale.
 • Kiinnitä teippi leikatun kappaleen reunoihin siten, että se yltää ikkunan karmeihin kaikilta reunoiltaan.
 • Pyyhi ikkunan karmi mikrokuituliinalla liasta ja irtoroskista.
 • Karmi tulee olla kuiva ja puhdas, jotta teippikiinnitys pitää varmasti.
 • Karmin lämpötilan tulee olla vähintään +10 astetta, tarvittaessa lämmittäminen onnistuu esimerkiksi hiustenkuivaajalla.
 • Poista teipistä suojanauha ja kiinnitä suodatin ikkuna-aukon reunoihin alhaalta ylöspäin.
 • Suodatinkangasta ei saa pingottaa kireäksi ikkuna-aukkoon, vaan se tulee jättää pussimaiseksi, jotta läpivirtaava ilma ei repäise suodatinta paikoiltaan.
 • Tarvittaessa suodatinkankaan jatkoliitos onnistuu myös teipillä.
Hoito-ohje

Ikkunasuodattimen vaihtoväliksi suositellaan 1–3 kuukautta.

Koko

suodatinkangas 160 x 95 cm, leikattava yleismalli
kiinnitysteippi 15 m

Materiaali

Polyesteri

Kierrätysohje

Suodatin- Sekajäte
Pakkausmuovi – Muovipakkausten lajittelu
Pakkauspahvi – Pahvinkeräys

11 arviota tuotteelle

Ikkunasuodatin – suodatinkangas tuuletusikkunaan

 1. Merja

  Keväällä laitoin suodatin kankaan tuuletusikkunoihin. Oli todella hyvä, kun siitepöly ei läpäissyt suodatin kangasta. Ei ollu keltaiset lattiat ym.

 2. Maicki (varmistettu kirjoittaja)

  Kangas on hyvä, päästää tosiaan myös ulkoilman sisälle. Öttiäiset ja pakokaasuhiukkaset jäävät ulkopuolelle. Mahtava pelastus koiratalouteen, ettei ampiaiset tms. pääse pistämään koiraa. Teippi saisi olla leveämpi, vaikeaa saada pieneen rakoon. Ruskea teippisuojaa on vaikea irrottaa teipistä.

 3. Julia

  Kokemukseni suodattimesta on hyvin positiivinen, mutta neuvon laittamaan/jättämään ulommaiseksi hyttysverkon tukemaan tämän kestoa. On mukavampi siivota jäljetkin kun suodatinkangas lopulta hapertuu syksymmällä työnsä tehtyään. Ymmärrettävästi kulutustavaraa luonteeltaan.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   kiitos ideasta!

 4. Arja, Kuopio

  Niin täydellinen siinä mielessä ettei öttiäiset ja siitepölyt pääse sisätiloihin. Mutta ulkoa ei pääse myöskään raikas ilma, ja sillä tavoin lämmittää huoneilmaa. Tuolta ominaisuudeltaan tuote saa heikon arvosanan.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Arja!
   Kiitos palautteestasi. Ikkunasuodattimen ilmanläpäisykyky riittää hyvään tuuletukseen niin painovoimaisella kuin koneellisellakin ilmanvaihdolla varustetussa talossa, joten voit huoletta käyttää suodatinta pitämään siitepölyn ja ötökät ulkona tuuletuksen aikana.

 5. Mari (varmistettu kirjoittaja)

  Allergikkoperheeseen aivan täydellinen tuote! Pölyn ja siitepölyn määrä kotona väheni merkittävästi. Suosittelen!

 6. Gunilla

  En fantastisk produkt! Nu kommer inte längre gatudamm eller pollen in i lägenheten 🙂

 7. jaakko

  Hei.eikä tämä tuote sopisi myös ikkunan karmiventtiilin ns. rakoventiiliin. Suodattaisi ulkoa tulevan korvausilman ja voisi hengitellä vähän raikkaampaa ja puhtaampaa ulkoilmaa..

  • Hanna/Sinituote

   Hei Jaakko,
   suosittelemme olemaan yhteydessä taloyhtiöön ja varmistamaan asian heiltä.

 8. Maria

  Itse kärsin koivun ja männyn siitepölystä ja tämän tuotteen löydettyäni niitä ei enää tuuletusluukuista asuntoon pääse kiusaamaan. Katupölyt sun muut sellaiset hienojakoiset liatkin jäävät kankaan ulkopuolelle. Ja kyllä verhot edelleen liikkuvat tuulen voimasta, joten ilma pääsee kulkemaan siitä ihan hyvin läpi.

 9. Riitta

  Tärkeä tuote lapsille ja aikuisille, vaikkei siitepölyallergioita olisikaan. Pitää pölyt ja hyttyset loitolla. Vaihdettava sopivin väliajoin.

 10. Ulla

  Kaikissa ikkunoissa sekä itsellä että mummolla.Hyvä ……

 11. Heidi Ojanperä

  Pitää katupölyn ja kaikki muutkin siitepölyt poissa sisältä.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kevätsiivous

Ostetuimmat tuotteet