Ikkunasuodatin – suodatinkangas tuuletusikkunaan

Arvio 4.20 5:stä perustuen 5 asiakkaan arvotukseen.
(5 tuotearviota)

8,90 

Tuuletusikkunan polyesterikuituinen suodatinkangas on tarkoitettu siitepölyn ja ulkoilmasta tulevien epäpuhtauksien suodattamiseen sisääntuloilmasta. Kuitusuodattimen ilmanläpäisykyky riittää hyvään tuuletukseen niin painovoimaisella kuin koneellisellakin ilmanvaihdolla varustetussa talossa. Suodatin keventää myös siivousta, sillä suurin osa asunnon pölystä tulee ilmanvaihdon kautta.

Epäpuhtauksien lisäksi suodatikangas toimii hyttysverkkona ja se pitää lentävät hyönteiset ulkona. Erillistä tuuletusikkunan hyönteisverkkoa ei tällöin tarvita.

Päästää suurimman osan valosta läpi, mutta ei ole läpinäkyvä. Kuitukankainen suodatin pysyy kuivana eikä suodattimeen muodostu hometta tai sientä.

Pakkaus sisältää suodatinkankaan ja noin 10 metriä kiinnitysteippiä.

Ikkunansuodatin on verkkokaupan lisäksi myynnissä hyvin varustetuissa myymälöissä. Ikkunasuodatin löytyy yleensä samasta hyllystä imurin pölypussien kanssa.

Tuotenumero: S9900

EAN: 6416863099008

Käyttöohje
Hoito-ohje
Koko

suodatinkangas 160 x 95 cm, leikattava yleismalli
kiinnitysteippi 10 m

Materiaali

Polyesteri

5 arviota tuotteelle Ikkunasuodatin – suodatinkangas tuuletusikkunaan

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Heidi Ojanperä

  Pitää katupölyn ja kaikki muutkin siitepölyt poissa sisältä.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Ulla

  Kaikissa ikkunoissa sekä itsellä että mummolla.Hyvä ……

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Riitta

  Tärkeä tuote lapsille ja aikuisille, vaikkei siitepölyallergioita olisikaan. Pitää pölyt ja hyttyset loitolla. Vaihdettava sopivin väliajoin.

 4. Arvostelu tuotteesta: 2 / 5

  Katri

  Pitää kyllä pölyt ulkona, mutta ei läpäise kunnolla myöskään ilmaa. Suodattimien kanssa tehokas tuuletus ja viilennys ei enää onnistu. Helteellä oli pakko ottaa pois, kun suodatin ei päästänyt viileää yöilmaa sisään.

 5. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Mikko Heikkinen

  Laittaisin myös isompaan avattavaan ikkunaan, mutta pakkauksessa olevan verkon mitat ei riitä. Kokosin yhden palasista, mutta hieman hankalaa se on. Löytyisikö isompaa palaa?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Mikko! Valitettavasti tästä isompaa suodatinkangasta ei meidän valikoimasta löydy. Kerron kuitenkin tuoteideanne eteenpäin tuotekehityksellemme.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet