Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

11,90 

Poista

Mikrokuitumoppi on tehokas väline kaikkien lattiapintojen ja seinien puhdistukseen. Mikrokuitumoppi on nihkeänä erinomainen lian- ja rasvanpoistaja, joka puhdistaa jopa ilman pesuaineita. Kuivana mikrokuitu latautuu sähköisesti ja sitoo pölyn.  Mikrokuitumoppia on saatavilla sinisenä ja valkoisena.

Mikrokuitumoppi sopii Monitoimimoppiin.

Tuotenumero: 3461
Käyttöohje

Kuivapyyhintä:
Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin tarrakoukkuihin. Pyyhi lattiat kahdeksikon muotoisin liikkein, jolloin kuiva moppi kerää pölyn ja pienet roskat.
Nihkeäpyyhintä:
Kostuta mikrokuitumoppi esimerkiksi suihkepullolla tai kastele se, ja purista se nihkeän kuivaksi. Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin tarrakoukkuihin. Pyyhi lattiat edestakaisin liikkein.
Märkäpyyhintä:
Kastele mikrokuitumoppi ja väännä ylimääräinen vesi pois. Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin tarroihin. Pyyhi lattiat edestakaisin liikkein. Märän mopin kanssa työskentely saattaa olla hieman raskaampaa kuin nihkeän tai kuivan mopin kanssa työskentely, mutta se on erittäin tehokasta.

Hoito-ohje

Käytön jälkeen irrota moppi Monitoimimopin runko-osasta, huuhtele ja kuivata ilmavasti. Konepesu pesupussissa 60 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Koko

Pituus: 44 cm
Leveys: 13,5 cm

Materiaali

Polyesteri/Polyamidi

Kierrätysohje

Mikrokuitumoppi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

1 arvio tuotteelle Mikrokuitumoppi

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Tuula Sivula

    Tulee tosi puhdasta jälkeä, eikä ole niin nuukaa imurointikaan ei muuta kun pyyhit monitoimimopilla ja otat roskat pois lattialastalla. Ja se on siinä. Tuula

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutta

Eniten ostetut tuotteet