Mikrokuituinen yleismoppi, SINI Monitoimimoppiin

(5 tuotearviota)

13,90 

Lattioiden tehopuhdistaja pinttyneellekin lialle

Mikrokuituinen yleismoppi on tehokas väline kaikkien lattiapintojen ja seinien puhdistukseen. Käytettävissä kuiva-, nihkeä- ja märkäpyyhintään.

Nihkeänä ja märkänä erinomainen lian- ja rasvanpoistaja, joka puhdistaa jopa ilman pesuaineita. Sopii lattian tahroille, jotka eivät irtoa kuivapyyhinnällä esimerkiksi pölyliinalla tai laminaattipyyhkimellä.

Kuivana mikrokuitu latautuu sähköisesti ja sitoo pölyn.

Mikrokuituinen yleismoppi kiinnittyy Monitoimimoppi-runkoon. Kiinnittäminen on helppoa – Monitoimimoppi painetaan yleismopin päälle, ja osat kiinnittyvät toisiinsa moppirungon väkäsillä. Yleismopin irrottaminen tapahtuu repäisemällä.

Mikrokutuista yleismoppia on saatavilla sinisenä ja valkoisena. Konepestävä 60 asteessa.

Tuotenumero(t): 3461

EAN: 6423800034619

Käyttöohje

Kuivapyyhintä

Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin tarrakoukkuihin. Pyyhi lattiat kahdeksikon muotoisin liikkein, jolloin kuiva moppi kerää pölyn ja pienet roskat. Puhdista moppi irtoroskista ja pölystä harjaamalla se roskakorin yllä.

Nihkeäpyyhintä

Kostuta mikrokuitumoppi esimerkiksi suihkepullolla tai kastele se, ja purista se nihkeän kuivaksi. Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin koukkuihin. Pyyhi lattiat edestakaisin liikkein.

Märkäpyyhintä

Kastele mikrokuitumoppi ja väännä ylimääräinen vesi pois. Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin tarroihin. Pyyhi lattiat edestakaisin liikkein. Märän mopin kanssa työskentely saattaa olla hieman raskaampaa kuin nihkeän tai kuivan mopin kanssa työskentely, mutta se on erittäin tehokasta.

Hoito-ohje

Puhdista moppi irtoroskista ja pölystä harjaamalla. Käytön jälkeen irrota moppi Monitoimimopin runko-osasta, huuhtele ja kuivata ilmavasti. Konepesu pesupussissa 60 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Koko

Pituus: 44 cm
Leveys: 13,5 cm

Materiaali

Polyesteri/Polyamidi

Kierrätysohje

Mikrokuitumoppi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

5 arviota tuotteelle

Mikrokuituinen yleismoppi, SINI Monitoimimoppiin

 1. Markus

  Mikrokuitumoppi ei pysy millään kiinni moppirungon tarraväkäsissä. Tuossa yllä olevalla videolla näyttää helpolta, mutta minulla se ei tartu kiinni vaikka mitä tekisi.

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi.

 2. Ellu

  Nihkeä pyyhintä vinyyli ja puulattiaan , ihan saa käsivoimia käyttää että saa mopin kulkemaan. Missä vika? Ei luista yhtään.

  • Hanna/Sinituote

   Hei!
   Harmillista kuulla, että mikrokuitumoppi ei luista lattiamateriaalilla. Suosittelen kokeilemaan esimerkiksi laminaattimoppia, joka luistaa usein erittäin hyvin ja sopii muillekin kuin laminaattilattioille.

 3. Aino

  Olen ollut tyytyväinen käyttäjä kauan. Se minua kuitenkin hämmästyttää, ettei muinon mainittu, että mikrokuitumoppi ei toimi koko kestoikäänsä, vaan menettää ominaisuutensa. Se on totta, minulla on monta moppia, jotka eivät enää kunnolla kerää pölyä (en ole käyttänyt huuhteluainetta 🙂 ).

  • Hanna/Sinituote

   Hei Aino!
   On totta, että mikrokuitumopit ovat kuluvia ja likaantuvia pesuosia, jotka tulisi vaihtaa uusiin säännöllisesti. SINI-monitoimimoppiin on saatavilla laaja valikoima erilaisia vaihto-osia, jolloin itse moppi on käytössä lähes ikuinen.

 4. Malla

  Kätevä käyttää kuivana ja kosteana. Helpompi ottaa esille kuin imuri, kun pikaisesti pitää siistiä. Huonopuoli on se, että äkkiä menee tartunta huonoksi ja liina irtoaa kesken pyyhinnän, kun nostat ja siirrät paikkaa niin liina lähtee irti. Mutta suosittelen kyllä. Paras kaikista kaupan olevista.

 5. Tuula Sivula

  Tulee tosi puhdasta jälkeä, eikä ole niin nuukaa imurointikaan ei muuta kun pyyhit monitoimimopilla ja otat roskat pois lattialastalla. Ja se on siinä. Tuula

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lattian pesu

play nappi

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi
play nappi

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla
play nappi

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Ostetuimmat tuotteet