Laminaattimoppi, SINI Monitoimimoppiin

(4 tuotearviota)

13,90 

Laminaattilattian hellävaraiseen puhdistamiseen

Mikrokuitu laminaattimoppi (laminaattipyyhin) sopii laminaatti- tai parkettilattian kuiva-, kostea- ja nihkeäpyyhintään. Liukuu hyvin laminaattilattialla, ja on miellyttävä käyttää. Kuivana latautuu staattisesti ja kerää pölyn tehokkaasti. Kostutettuna se poistaa tahrat hellävaraisesti. Imukykyinen: voidaan käyttää myös pienten nestevahinkojen poistoon.

Tuotenumero(t): 3777

EAN: 6423800037771

Käyttöohje

Laminaattipyyhin kiinnitetään SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin tarroihin. Kostuta laminaattipyyhin suihkepullolla, tai jos lattiamateriaali kestää, pesuämpärissä. Pyyhinnän jälkeen laminaatti- tai parkettilattia ei saa jäädä märäksi – muutoin vettä on ollut liikaa.

Käytä kuivana irtoroskien ja pölyn keräämiseen.

Hoito-ohje

Puhdista mopista pöly, karvat, hiukset ja irtolika esimerkiksi harvalla harjalla. Konepesu pesupussissa 60 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Koko

Leveys: 40 cm

Materiaali

Polyesteri

Kierrätysohje

Mikrokuitu laminaattipyyhin – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

4 arviota tuotteelle

Laminaattimoppi, SINI Monitoimimoppiin

 1. Marja

  Siitä hyvä, että liukuu hyvin laminaattilattialla, mutta: irtoaa tarrakiinnityksestä jos vähänkin nostaa lattiasta irti, varsinkin silloin jos on kostutettu moppia ja mitä sillä kuivana tekeekään. Lisäksi vaikea saada puhtaaksi, en halua joka pyyhinnän jälkeen laittaa pesukoneeseen. Minulla on melko uusi monitoimimoppi, joten ei siitä ole kyse. Parempaa kiinnitystä laminaattimoppiin kiitos.

  • Tiia/Sinituote

   Hei!

   Kiitos palautteestanne ja pahoittelut, ettei tuote vastannut odotuksianne. Välitämme palautteenne eteenpäin tuotekehitykseemme.
   Olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme asian tiimoilta joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla sinituote@sinituote.fi

 2. Pia

  Selkävammaisena ostin, jotta helpolla saan kuivana pölyt lattioilta imuroimaan kun en kykene. Ja todellakin toimii. Niin hyvin etten ikinä ole saanut pölyjä pois mopista! Harjasin ja kampasin ja imuroin ja lopulta oli vain pakko pesupussissa pestä. Tuloksena varmastikin puhdas, mutta ei niin puhtaan näköinen siniharmaan kirjava moppi mikä kyllä edelleen pesee hyvin.

 3. Tytti

  Puhdistaa erilaiset tahrat vaivattomasti. Eläintaloudessa kannattaa kuitenkin kaikki karvat ja pölyt pyyhkiä ensin pois jollain muulla, koska niitä on tosi hankala saada irti tästä mopista.

 4. Anne

  Olen tyytyväinen laminaattimoppiin. Puhdistaa hyvin tahrat ,kun varovasti kostuttaa mopin (esim.suihkepullolla). Pitää tomun ja pienet roskat mopissa. Harjaamalla ennen pesua olen saanut tomut ja roskat pois mopista.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lattian pesu

play nappi

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi
play nappi

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla
play nappi

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Ostetuimmat tuotteet