(4 tuotearviota)

9,90 

Mikrokuitu lattialiina on kookas liina, joka sopii kodin kaikkien lattiapintojen pesuun tai kuivapyyhintään. Mikrokuitu lattialiina on nihkeänä tai kosteana tehokas lian- ja rasvanpoistaja, joka puhdistaa jopa ilman pesuaineita. Kuivana liina latautuu sähköisesti ja sitoo pölyn tehokkaasti. Suurikokoinen lattialiina sopii SINI Monitoimimoppiin.

Tuotenumero(t): 3471

EAN: 6423800034718

Käyttöohje

Kostututa mikrokuitulattialiina esimerkiksi suihkepullolla tai kastelemalla, ja purista se lattiamateriaalille sopivan nihkeäksi. Kiinnitä mikrokuitulattialiinan toinen reuna SINI Monitoimimopin runko-osan etureunan reikänappeihin ja anna liinan toisen pään toimia vapaana laahuksena. Laahus kuivaa pyyhityn pinnan ja puhdistaa ahtaatkin koloset. Voit käyttää mikrokuitulattialiinaa myös SINI lattiakuivaimen (3435) kanssa liinanpidikkeisiin kiinnitettynä.

Hoito-ohje

Huuhtele mikrokuitulattialiina aina käytön jälkeen ja kuivaa ilmavasti. Konepesu pesupussissa 60 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Koko

50 x 55 cm

Materiaali

Polyesteri/Polyamidi

Kierrätysohje

Mikrokuitu lattialiina – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

4 arviota tuotteelle

Lattialiina 50 x 55 cm

 1. Johanna

  Oli aika raskas vääntää kuivaksi,kun huuhteli sitä aina välillä sankossa käytön välissä. Kestääkö sitä pestä koneessa joka siivouskerran jälkeen? Kestääkö kuivausrumpuun laittaa?

  • Maiju

   Hei. Suosittelen että kastelet mopista vain puolet, jonka jälkeen taitat kuivan ja märän osan toisiaan vasten ja puristat kosteuden tasaisesti liinaan. Tällöin liinasta ei jää liian märkä ja on helppo puristella sopivan nihkeäksi. Siivousliinat on kyllä ehdottoman hyvä pestä kun ovat likaisia. Mikrokuituliinat suositellaan pestäväksi keskenään koneessa, että mikrokuituliinan ominaisuudet säilyvät parhaiten pesun ajan.

 2. Maarit

  Haluaisin ohuemman “mikrokuituliinan” takaisin. Nykyiset vaihtoehdot ovat kankeita käyttää ja jäävät liian kosteiksi.

  • Tiia/Sinituote

   Hei!

   Kiitos palautteestanne.
   Välitämme tämän eteenpäin tuotekehitykseemme.

 3. Airi

  Hei!
  Haluaisin ohjausta, miten lattialiina kiinnitetään nivellettyyn lattiakuivaimeen

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   lattialiina kiinnitetään liinanpidikkeisiin liinan toisesta reunasta ja liinan toinen reuna seuraa vapaana lattiakuivainta lattioita pyyhkiessä.

 4. Mirka (varmistettu kirjoittaja)

  Miten kiinnitetään liina moppiin niin, että se pysyy kiinni? Jouduin jatkuvasti kiinnittelemään moppiin, mikä oli harmillinen pettymys siivouksen aikana. Minusta liina on aivan liian iso Sini Monitoimimoppiin.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   harmillista kuulla. Lattialiina kiinnitetään Monitoimimopin päällä oleviin painonappeihin vain toisesta reunasta. Liinan toinen pää jää vapaana pyyhkimään lattiaa.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lattian pesu

play nappi

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi
play nappi

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla
play nappi

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Ostetuimmat tuotteet