(1 tuotearvio)

4,90 

Poista

Kätevä ja laadukas yleiskäyttöinen suihkepullo sopii esimerkiksi siivoukseen, ikkunanpesuun tai viherkasveille. Suihkepullo on mainio apu mopin tai liinan kostuttamisessa tai peilien ja ikkunoiden puhdistuksessa. Pullon kapeasta kaulaosasta saa hyvän otteen, joten sitä on helppo käsitellä. Pullossa on säädettävä sumutusteho, jolloin saat aina oikean määrän nestettä kostutettavalle pinnalle.

Ei sovellu elintarvikekäyttöön.

Tuotenumero(t): 3830

EAN: 6423800038303

Käyttöohje

Kierrä suihkepullo auki ja täytä se vedellä tai pesuainelioksella. Sulje pullo kiertämällä vastakkaiseen suuntaan. Säädä sumutusteho pullon nokassa olevasta suuttimesta. Sumuta painamalla suuttimen alla olevasta liipasimesta.

Hoito-ohje

Huuhtele tarvittaessa ja kuivata ilmavasti.

Koko

Tilavuus 0,5 l

Materiaali

Polyeteeni

Kierrätysohje

Suihkepullo – energiajäte

1 arvio tuotteelle

Suihkepullo

  1. Marjatta Rapeli

    Huono sikäli, että puteli on tosi ikävän näköinen kun sen kyljet menivät heti kuopalle. Aikaisemmat Sini-suihkepullot ovat pitäneet kuosinsa. Haluaisin kuosinsa pitävän putelin tai rahat takaisin. Tuotenro on 3830, väri on turkoosi, ostin hiljattain. Piti laittaa mukaan pari kuvaa, mutta tässä se ei taida onnistua.

    • Eveliina/Sinituote

      Hei Marjatta, suihkepullon materiaalia ei ole muutettu viimevuosien aikana. Laittaisitteko viestiä kuvien kera uudesta, että vanhasta pullosta asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vaatehuolto

Näin vaihdat rullan SINI-teippiharjaan

Teippiharjaan sopivat Kokemäellä valmistetut vaihtorullat.

Lue

Kaulus­paidan silitys – näin saat paitasi sileäksi

Paidan silitys on vaatehuollon perustoimenpide. Muista nämä seikat.

Lue

Ostetuimmat tuotteet