Iso sinipiika 30 cm

Arvio 3.67 5:stä perustuen 3 asiakkaan arvotukseen.
(3 tuotearviota)

29,90 

Poista

Sinipiika on lattianpesinten klassikko, joka on ollut markkinoilla jo 50 vuotta! Sinipiiassa on sinkitty varsi, jolla on viiden vuoden ruostumattomuustakuu. Selluloosasta valmistettu vaihdettava sieni imee lian itseensä, eikä työnnä sitä edellään.

Tuotenumero(t): 31101SI, 31101GR

EAN: 6423800311017

Käyttöohje

Teräsvarsi:
Liitä varren osat toisiinsa työntämällä tulppaamattomat päät sisäkkäin. Varmista kiinnitys napauttamalla vartta kovaa pintaa vasten. Yhdistämisen jälkeen osia ei saa enää irrottaa toisistaan.
Sieni:
Ennen ensimmäistä käyttökertaa selluloosasieni tulee huuhdella huolellisesti. Älä koskaan purista kuivaa sientä, sillä se voi murtua. Kastele sieni pesuainevedessä ja purista siitä liika vesi pois. Sienen voi kääntää ja käyttää molemmin puolin. Pese lattia edestakaisin liikkein.
Sienen kääntäminen: Irrota sieni ja vaihda kiinnitysruuvit toiselle puolelle.

Hoito-ohje

Sieni huuhdellaan ja kuivatetaan ilmavasti jokaisen käyttökerran jälkeen. Välillä sieni on hyvä desinfioida esim. klooripitoisella pesuaineella. Sinipiikaan on saatavilla vaihtosieniä. Kuivata ilmavasti ja säilytä Sinipiika ripustettuna.

Koko

Leveys 30 cm

Materiaali

Varsi – sinkitty metalli
Sinipiian alaosa – polypropeeni
Kädensija – polypropeeni
Ylätulppa – polyeteeni
Sieni – selluloosa

Kierrätysohje

Iso Sinipiika – keräysmetalli
Selluloosasieni – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

3 arviota tuotteelle Iso sinipiika 30 cm

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Atte

  Käyttäisin uudestaankin.

 2. Arvostelu tuotteesta: 1 / 5

  Kim Keyriläinen

  Itse laite hyvä mutta pesusieni kestää 2 viikkoa koiranpennun pissan siivousta ja sitten murenee. Yli 20 vuotta maailmalta paluumuuttajana kotiutunut ja halusin kotimaista mutta petyin. Takaisin
  siis moppiin joka kestää.
  Olisi ehkä aika keksiä parempi sieni tai tavarantoimittaja koska muistan nuoruudestakin, että se juurikin oli se ärsyttävä piirre sinipiiassa kun se sieni repesi. Varsinkin jos piika oli hetken käyttämättömänä oli sieni murentunut.

  • Marika/Sinituote

   Hei Kim,
   Sinipiian sienellä on erinomainen imukyky, mutta koiranpennun jätöksiä ei sillä voi pestä, koska se ei kestä ureaa. Sieni on valmistettu selluloosasta, joka on maatuvaa materiaalia. Tämän vuoksi lika on huuhdeltava hyvin pois jokaisen käyttökerran jälkeen. Sienen käyttöikää voi pidentää desinfioimalla sen kloriittipitoisella pesuaineella.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  PEkka

  Erinomainen tuote

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet