(11 tuotearviota)

9,50 

SINI Suihkukuivain on kevyt, näppärä kuivain. Sillä on helppo kuivata kylpyhuoneen ja saunan lasiovet ja -seinät, suihkukaappi, kaakeliseinät sekä peilit. Kuivaimessa on elastomeerinen kuivainosa, joka ei naarmuta kuivattavaa pintaa. Suihkukuivaimessa on kätevä ripustuskoukku, josta se on helppo laittaa roikkumaan vaikka suihkun putkista. Näin kuivain on aina käden ulottuvilla.

Suihkukuivain on Suomessa suunniteltu ja valmistettu Avainlipputuote. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 3508GRHA, 3508VAHA

EAN: 6423800035081

Käyttöohje

Kuivaa pinta tasaisin, yhdensuuntaisin vedoin. Suihkukuivaimen voi ripustaa roikkumaan esimerkiksi hanaan tai suihkutankoon.

Hoito-ohje

Huuhtele huolellisesti käytön jälkeen ja kuivata ilmavasti. Jotta kuivain pysyisi hygieenisenä, se kannattaa säilyttää ripustettuna.

Koko

Leveys: 25 cm
Korkeus: 27,5 cm

Materiaali

Kumi – elastomeeri
Runko – polypropeeni

Kierrätysohje

Suihkukuivain – energiajäte
Pakkauspahvi – kierrätyspahvi

11 arviota tuotteelle

Suihkukuivain

 1. Sepas (varmistettu kirjoittaja)

  Kovaa muovia, joka tuntuu enemmän hankaavan kuin kuivaavan. Siirtää enimmät vedet ja jättää pinnan edelleen liian märäksi. Olisinpa lukenut arvostelut ennen ostamista!

 2. Sirkka Ukkola

  Liian kova, ei liu’u vaan “hyppii” vedettäessä lasipintaa pitkin. Värin takia ostin, ettei jää mustia jälkiä silikonisaumoihin. Voisiko kehittää siten, että kuivaava osa olisi joustavampi, mutta väriltään vaalea. Esim samantyyppinen kuin teräväkuivaimessa?

  • Maiju

   Hei ja harmi kuulla että tuote ei toiminut toivomallasi tavalla. Kuivainta ei pidä painaa pintaa vasten, vaan hennosti liu’uttaa kuivattavaa pintaa pitkin jotta se liikkuu tasaisesti pinnalla. Mikäli haluat kuitenkin reklamoida tuotteen niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi

 3. Mirja Nieminen

  Kelvoton kuivain

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi niin saamme korvattua rikkoutuneen tuotteen.

 4. Oili

  Tämä oli hyvä löytö tehtaanmyymälästä. Näppärä suihkunukkauksen seinien kuivauksessa. Ripustuskoukku oli iso plussa.

 5. H.

  Ostin 20 vuotta vanhan Sini-kuivaimen tilalle, koska halusin väriltään paremmin kylpyhuoneeseen sopivan. Tämä on aikamoinen rimpula vanhaan kuivaimeen verrattuna. Kuivainosa ohut liru, joka kuivaa huonosti, jos kuivattava osa ei ole läpimärkä. Roiskeita saunan lasiseinästä hankala saada pois. Pitää herkästi myös hankaavaa ääntä. Ripustuskoukku kuitenkin iso plussa.

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi.

 6. Riitta Pouttu

  Kuivain on ihana. Ei enää tummia raitoja lasiseiniin tai vaaleisiin kaakeleihin ja vaaleisiin peltiseiniin. Peltiseinät ovat tosi haastavat. Ainoa, mistä tippuu yksi tähti, on huono saatavuus. Ostin talvella mainoksen innoittamana yhden. Mutta en kuolemaksenikaan muista mistä. Sen jälkeen olen etsinyt kaikki kaupungin kaupat, mutta vastaus on “onko sellaisiakin?” Mistähän Hämeenlinnassa löytäisi?

  • Maiju

   Hei ja kiitos palautteesta. Mukava kuulla että tuote on ollut mieluinen. Suoraan en osaa sanoa mistä kaupoista tuotetta voisi löytyä, mutta asiakaspalvelumme voi koittaa auttaa teitä asiassa. Olisitko tällöin yhteydessä sinituote@sinituote.fi

 7. Marja Ermi

  Ainoa hyvä asia on ripustuskoukku!
  Pettymys

  • Maiju

   Hei!

   Kiitos palautteesta ja pahoittelut, että tuote ei ole vastannut odotuksianne.
   Olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme asian tiimoilta joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla sinituote@sinituote.fi

 8. Hän

  Ihan hienon värinen mustana, sopii kyllä omaan kylppäriin, vaikutti todella näppärältä ratkaisulta. …Mutta harmiksi itse lastana aika onneton tekele.. tarvitsee olla todella märkä pinta jota kuivaa tai muuten lasta vaan “raapii” Suihkuseinän pintaa hirveän äänen saattelemana ja jättää myös raitoja samalla.

  • Maiju

   Hei!

   Kiitos palautteesta ja pahoittelut, että tuote ei ole vastannut odotuksianne.
   Olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme asian tiimoilta joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla sinituote@sinituote.fi

 9. Varpu Saalamo

  Olipa pettymys. Kahva epämielyttävän muotoinen ja kuivainosa kova, kuivaa huonosti.

  • Tiia/Sinituote

   Hei!

   Kiitos palautteesta ja pahoittelut, että tuote ei ole vastannut odotuksianne.
   Olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme asian tiimoilta joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla sinituote@sinituote.fi

 10. Marja-Leena

  Tällaista olen kaivannutkin.

 11. Mailis

  Ostan heti huomenna.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kylpyhuoneen pesu

play nappi

Hoito-ohje: SINI Ruuviton -imukuppi

Näin imukuppi irtoaa seinästä ja pestään.

Lue Hoito-ohje: SINI Ruuviton -imukuppi
play nappi

Ikävä yllätys kylppärissä – ja ratkaisu SINI-siivousvälineillä

Taklaa kylppärin tahrat!

Lue Ikävä yllätys kylppärissä – ja ratkaisu SINI-siivousvälineillä
play nappi

Asennusohje: SINI Ruuviton -kylpy­huo­ne­te­li­ne

Ei vaadi poraamista!

Lue Asennusohje: SINI Ruuviton -kylpy­huo­ne­te­li­ne

Ostetuimmat tuotteet