Posted on

SINI-uutuudet helpottamaan kevätsiivousta

Sinituote tuo keväällä kauppoihin useita siivousta helpottavia uutuuksia. Elämme poikkeusaikaa, ja uudenlaisen arjen myötä kodeissa vietetään enemmän aikaa. Arjen siivouksen halutaan olevan nopeaa ja helppoa, mutta toisaalta nyt jos koskaan on aikaa pestä ikkunat ja siivota unohtuneita paikkoja.

Näin selviät ikkunoiden pesusta yhdellä välineellä

Ikkunanpesin-kuivain on kätevä yhdistelmä, jolla saa pestyä ja kuivattua ikkunat ja muut lasipinnat välineitä vaihtamatta. Pesimen taipuvan nivelen ansiosta pesin mukailee ikkunan pintaa ja pesimen käyttäminen on ergonomista ja kevyttä. Ikkunanpesin-kuivaimen saa liitettyä kaikkiin SINI-varsiin, jolloin korkealla olevien ja isojen ikkunoiden peseminen onnistuu helposti. Varren kanssa käytettäessä vältyt välineen vaihtamiselta varren päähän – käännät vain välinettä ja jatkat pesusta kuivaukseen. Toimii erinomaisesti myös ulkona parvekelasien pesussa, kun välinettä ei tarvitse välillä vaihtaa. Helppo ottaa mukaan myös mökille!

Katso lisää: Ikkunanpesin-kuivain

Lue lisää: Näin peset ikkunat yhdellä välineellä

Sälekaihdinpuhdistimen avulla sälekaihtimet on helppoa puhdistaa.

Harjaa pöly pois sälekaihtimista

Sälekaihdinpuhdistin on uusi, erityisesti sälekaihtimien puhdistamiseen kehitetty harja, jonka avulla sälekaihtimet on helppoa puhdistaa ja myös pitää puhtaana. Sälekaihdinpuhdistin on helppokäyttöinen ja ergonominen väline sekä alumiinisten että puisten sälekaihtimien puhdistukseen. Pehmeän harjasmateriaalin kärki on rikottu, jolloin se mukailee kaihtimien muotoa erityisen tarkasti ja harjakset hakeutuvat kuin itsestään sälekaihtimien väliin. Lisäksi harja irrottaa pieniä likatahroja sälekaihtimista ja sitä voi käyttää myös ikkunanpielien puhdistukseen.

Katso lisää: Sälekaihdinpuhdistin

Lue lisää: 3 x helppo tapa puhdistaa sälekaihtimet

Nysväri on kapeiden kolojen ja rakosten puhdistamisen täsmäharja.

Puhdista pienet kolot ja raot

Nysväri on kapeiden kolojen ja rakosten puhdistamisen täsmäharja, jolla voi puhdistaa hanojen ympärykset ja pesualtaitten pienet koloset ja uunin pienet raot. Nysväri käy myös tiski- ja pyykinpesukoneiden tiivisteiden puhdistamiseen. Nysväri on tarpeeksi pieni ja kapea, jotta sillä pääsee puhdistamaan kapeat koloset. Napakka harjas kestää kovankin jynssäämisen.

Katso lisää: Nysväri

Lue lisää: Hanojen ja pienten kolojen puhdistaminen

Taulujen puhdistamiseen sopii SINI-pölypampula.

Muhkea uutuus pölyjen pyyhintään

Pölypampula on muhkea pölyhuiska, jolla onnistuu pölyn ja hämähäkinseittien poisto katosta, nurkista, puu- ja hirsipinnoilta sekä muista hankalista paikoista. Muhkean pölypampulan avulla poistat pölyt nopeasti myös valaisimista, tauluista ja muilta kodin pinnoilta.

Pölypampulassa on reilusti pölyä keräävää pintaa ja mikrokuituinen materiaali sitoo erinomaisesti pölyä itseensä. Tuotteen lenkkimäinen muoto lisää käyttöominaisuuksia. Lenkin voi pujottaa valaisimen ympärille, ja sillä on helppoa pyyhkiä myös kattotuulettimen siivet. Pölypampula sopii SINI-varteen, jolloin pölyjen pyyhkiminen onnistuu helposti myös korkealta sekä matalien huonekalujen alta.

Katso lisää: Pölypampula

Lue lisää: Pölyjen pyyhkiminen valaisimista

Miniteippiharjan avulla puhdistat vaatteet kätevästi.

Miniteippiharja mahtuu käsilaukkuun ja autoon

Miniteippiharja on käsilaukkuun mahtuva teippirulla, jossa on 3 metriä teippiä. Pienen kokonsa ansiosta se on myös kätevä ottaa matkalle ja juhliin mukaan. Rullan saa vedettyä kotelosta ulos, jolloin kotelo toimii kahvana. Teippirullaan on saatavana helposti vaihdettava vaihtorulla. 

Etenkin eläinperheissä karvoja tuntuu kertyvän aina jostain, vaikka kuinka olisi pessyt ja puhdistanut vaatteet huolellisesti. Miniteippiharjan vaatteet on helppoa pitää siistinä ja poistaa lemmikkien karvat, hilse, hiukset ja pienet roskat. Saatavana kolmessa ihanassa värissä!

Katso lisää: Miniteippiharja

Lue lisää: Helppo keino puhdistaa vaatteet

Tilaa tuotenäyte:

Lähetä tuotenäytepyyntö hanna.salo@sinituote.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *