Posted on

Sinituote investoi 1,5 miljoonaa euroa harjastuskoneisiin Kokemäellä ja Akaassa

SINI-siivousvälineistä tunnettu Sinituote Oy investoi kahteen moderniin harjastuskoneeseen Kokemäellä ja Akaassa. Uusilla koneilla vastataan kotimaisten harjojen kasvavaan kysyntään sekä Suomessa että vientikaupassa. Samalla varmistetaan kotimaisen, kilpailukykyisen tuotannon tulevaisuus koneiden nopeuden ja kasvavan kapasiteetin avulla.

Sinituote haluaa lakaista syrjään väitteen, ettei kulutustavaroita kannattaisi valmistaa Suomessa. Kaikki SINI- ja KUNGS-brändien suositut harjat, mopit ja pesimet tehdään suomalaisena työnä Kokemäellä ja jatkossa myös Akaassa tytäryhtiön tehtaalla.

– Tehokkaammat ja nopeammat harjastuskoneet kasvattavat jo ennestään erinomaista toimitusvarmuuttamme. Vastaavia koneita ei Suomesta löydy, tuotantojohtaja Jukka Heiska Sinituotteelta kertoo.

Tehokkaammat harjastuskoneet kasvattavat jo ennestään erinomaista toimitusvarmuuttamme, tuotantojohtaja Jukka Heiska Sinituotteelta kertoo.

Kierrätysmuovin käyttöä lisätään

Uudet koneet soveltuvat erinomaisesti kierrätysmuovista valmistettujen tuotteiden valmistukseen. Kierrätysmuovista valmistetut tuotteet muodostavat jo yli kolmasosan yhtiön tuotannosta ja niiden osuutta tuotannosta Sinituote strategiansa mukaisesti haluaa edelleen kasvattaa.

– Asiakkaamme valitsevat yhä useammin kierrätysmuovista valmistetun siivousvälineen. Investoimme koneisiin, joilla tuotteiden valmistus kierrätysmuovista onnistuu hyvin ja varaudumme kierrätysmuovin käytön lisääntymiseen tulevaisuudessa, Jukka Heiska lisää.

Kaikki SINI- ja KUNGS-brändien suositut harjat ja mopit tehdään suomalaisena työnä Kokemäellä ja jatkossa myös Akaassa tytäryhtiön tehtaalla.

Työtä ja osaamista Suomeen

Sinituote on sitoutunut valmistamaan tuotteensa Suomessa myös tulevaisuudessa. Päätös pitää tuotanto Suomessa on ohjannut hakemaan kannattavuutta kestävin keinoin. Mittava investointi on osoitus vakaasta ja kilpailukykyisestä toimintaympäristöstä.

– Kokemäen tehdasta on viimeisen kymmenen vuoden aikana automatisoitu voimakkaasti. Viimeiset vuodet olemme panostaneet kierrätysmuovin käytön lisäämiseen. Tehtaan työntekijämäärä on kasvanut jatkuvasti, viime vuonna kasvua oli noin 10 %, joten positiivinen kehitys kotimaisena työllistäjänä jatkuu, Jukka Heiska kertoo.

Lisätietoja:

Jukka Heiska, tuotantojohtaja, Sinituote Oy
puh. 040 840 3825
jukka.heiska@sinituote.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *