Posted on

Siivousvälineet kotiovelle postikulujen (5,90 €) hinnalla

Sinituote haluaa omalta osaltaan helpottaa siivousvälineiden hankintaa koteihin  koronavirusepidemian aikana. Tarjoamme kaikkiin verkkokauppatilauksiin kotiinkuljetuksen postikulujen (5,90 €) hinnalla (norm. 10,90 €), ja yli 60 euron tilauksiin kotiinkuljetus on ilmainen 31.5.2020 asti.

Hyvät asiakkaamme,

yhtäkkiä elämme keskellä täysin poikkeuksellista aikaa. Koronavirus on jo tässä vaiheessa vaikuttanut meidän kaikkien elämään. Hallituksen päätöksellä koulut suljetaan ja päiväkoti-ikäisiä lapsiakin suositellaan pidettäväksi kotona. Monessa perheessä on riskiryhmäläisiä, ja monella on vanhempia sukulaisia ja naapureita, jotka tarvitsevat apua ja joita pitää suojella virukselta. Kaikilla perheillä on nyt edessä vähintään kuukauden pituinen täysin poikkeuksellinen ajanjakso, jossa arjen toiminnot saattavat vaatia uudenlaisia järjestelyitä.

Sinituotteen tavoite on tehdä suomalaisten kotien arjesta helpompaa, ja tähän tavoitteeseen pyrimme myös kriisin keskellä. Kotimainen työ, vastuun kantaminen ja toisista välittäminen ovat arvoistamme tärkeimpiä. Kotimaisena yrityksenä meillä on yhteiskunnallisesti suuri vastuu pysyä kriisin keskellä toimintakykyisenä ja pyrkiä varmistamaan tarvittavien siivous- ja puhdistusvälineiden saatavuus suomalaisiin koteihin. Meillä Sinituotteella toimitaan vastuullisesti viranomaisten suositusten mukaisesti välttääksemme kaikin keinoin viruksen tarttuminen meihin itseemme, perheeseemme ja työkavereihin.

Kodeissa vietetään nyt paljon aikaa ja hygieniaan panostaminen on tärkeää. Myös arki kodeissa sujuu helpommin, kun siivous on nopeaa ja helppoa. Verkkokauppamme ja asiakaspalvelumme ovat avoinna tavalliseen tapaan koronavirusepidemiasta huolimatta. Verkkokauppatilaukset lähetetään omalta Kokemäen tehtaaltamme normaalisti, ja tuotteidemme toimitusaika on kotimaassa 1–2 arkipäivää. Postin kuljettamat paketit kulkevat tällä hetkellä normaalisti, eikä tiedossa ole kuljetusaikojen pidentymisiä. THL:n mukaan koronavirus ei välity pakettien mukana, mutta lähetysten luovutuksessa asiakkaalle vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Esimerkiksi kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana, kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja merkitsee itse lähetyksen toimitetuksi.

Toivottavasti voimme helpottaa arkenne sujuvuutta kodeissa hieman. Pidetään huolta toisistamme!

Ystävällisin terveisin,
Johanna Hamro-Drotz
toimitusjohtaja, Sinituote Oy

Tutustu ja tilaa siivousvälineitä >>

Kommentit:

  1. Kiitos! Tämä piristää karenssilaisen mieltä ja innostaa kevätsiivoukseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *