(8 tuotearviota)

16,95 

Ted on perustason kevyt kuivausteline, jossa on yhdeksän metriä kuivaustilaa. Mahtuu ahtaisiinkin tiloihin. Telineen voi pyykkeineen nostaa myös kylpyammeeseen, sillä sen jaloissa on muovitulpat suojaamassa pintojen naarmuuntumista. Helposti kokoontaitettava teline vie vähän tilaa säilytyksessä.

Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 830950, 830940, 8309

EAN: 7315548309007

Käyttöohje

Ted – kuivaustelineessä voi kuivattaa vaatteita myös vaakatasossa.

Hoito-ohje

Pyyhitään tarvittaessa kostutetulla SINI – mikrokuituliinalla.

Koko

Leveys: 91 cm
Pituus: 54 cm
Korkeus 83 cm
Ripustustilaa: 9 m
Kasattuna vie tilaa: 112 x 54 cm

Materiaali

Kuivausteline – teräs
Muoviosat – polypropeeni

Kierrätysohje

Kuivausteline – metallinkeräys
Muovitulpat – energiajäte
Pakkausmuovi – energiajäte/muovinkeräys
Tuote-esite – keräyspaperi

8 arviota tuotteelle

Kuivausteline Ted

 1. Kaisa

  Pieni ja kevyt – sopii hyvin pikkupyykin ja vaatteiden kuivatukseen, muttei lakanoille eikä isoille pyyhkeille. Mahtuu melkeinpä minne vain. Kestävä – ja yllättävän vakaa! Kumitassut irtoavat herkästi, jos kuivatustelinettä siirtää lattiaa pitkin.

 2. Ted

  10 vuotta käytössä ja edelleen toimii. Ei rempula!!!

 3. Minna

  Ahkerassa käytössä ollut teline. Muoviosat hapertui, Sinituote toimitti maksutta uudet tilalle. Teline kestänee vielä kauan. Hyvä palvelu.

 4. Maikku

  Ties kuinka monta vuotta vanhan telineen muovikiinnike rikkoutui. Nettisivujen chatin kautta sain tilattua uuden varaosana! Ei tarvinnut uusia koko telinettä 🙂

  Sinin asiakaspalvelulle 10 pistettä ja papukaijamerkki!

 5. Niina

  Minulla kesti tämä teline 31 vuotta. Se kaatuili terassilla tuulessa monia kertoja, kunnes tuli viimeinen kaatuminen ja muovikiinnike rikkoontui. Ja tietysti nyt kun ostan uuden se on Ted.

 6. Ted, valkoinen väri

  Tismalleen tällaisen ostin edelliseen asuntooni. Se oli yli 12 vuotta sitten! Nyt vasta pitää ostaa uusi, kun täysi teline kaatui kumoon ja muoviosa päältä murtui. Sitä ei kannata korjata, mutta aionkin ostaa ihan samanlaisen uuden. Harvoin saa mitään näin kestävää joka on jatkuvassa käytössä.

 7. Leo Virta

  Toimiva kuivausteline ja helppo säilyttää. Muoviosien hauraus harmittaa. Kyse on kahdesta tulpasta, jotka pitävät kuivauslankoja paikallaan. Ne olisivat vaihdettavissa.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Leo,
   kiitos viestistäsi. Suunnittelemme pienten varaosien ottamista verkkokauppamme valikoimiin, sillä haluamme tukea ekologisuutta ja pidentää SINI-tuotteiden elinkaarta aina kun se vain on mahdollista. Uusien tulppien lähettämistä varten pyytäisin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi tai p. +358 19 7600 200.

   Kuivaustelineellä on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu ja tämän puitteissa voitte toki olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme.

 8. Vilho Väisänen

  Kätevä kuivausteline ahtaisiin tiloihin. Valitettavasti muoviosat haurastuu ajanoloon ja pettää. Muuten teline on kestänyt hyvin käyttöä.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet