(5 tuotearviota)

35,95 

Tukevassa Lenni-kuivaustelineessä on kaksi lukitusjärjestelmää. Patentoitu ratkaisu lukitsee siivet, kun teline on taitettuna, mikä lisää käyttömukavuutta ja -turvallisuutta. Siivekkeet eivät aukea sormille tai jaloille, vaan siivekkeet todella pysyvät kiinni, ja pyykkiteline on helppo laittaa säilytykseen. Telineen ollessa auki jalat saa lukittua kiinni, eli käytössä Lenni pysyy tukevasti pystyssä. Ripustustilaa 18 metriä.

Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero: 8319

EAN: 6423800083198

Hoito-ohje

Teline tulee pyyhkiä ennen käyttöön ottoa kostealla liinalla ja tarvittaessa kostutetulla SINI – mikrokuituliinalla.

Koko

Leveys: 48 cm
Pituus: 176 cm
Pituus siivekkeet taitettuna: 110 cm
Korkeus 88 cm
Kuivaustangon paksuus: n. 3 mm
Ripustustilaa: 18 m

Materiaali

Kuivausteline – teräs
Muoviosat – polypropeeni

Kierrätysohje

Kuivausteline – metallinkeräys
Pakkausmuovi – energiajäte
Tuote-esite – keräyspaperi

5 arviota tuotteelle

Kuivausteline Lenni

 1. Evelina

  Ensimmäistä kertaa käytössä ja ei pysy pystyssä, jos laittaa pyykkiä kuivumaan myös ulos taitettaville sivunaruilla. Maininta paketissa, että olisi tuleva, mutta tämä ei pidä paikkaansa.

 2. Minna

  Minulla on tästä telineestä sekä hyvää että huonoa sanottavaa. Luulen, että minulla on tästä vanhempi versio, sillä omassani oleva lukitusmekanismi on erilainen. Harmikseni jouduin heti ostettuani vaihtamaan ensimmäisen ostamani kuivaustelineen, sillä jo ensimmäistä kertaa vaatteita kuivattaessa yksi “langoista” irtosi. Tilalle saamani teline onkin nyt kestänyt melkein puolet takuuajasta (eli noin 2,5v), kun jälleen yksi “langoista” irtosi. En ole kuivannut mitään älyttömän painavaa, ja muutoin olenkin ollut todella tyytyväinen tähän pyykkitelineeseen. Se kuivattaa yhden ison koneellisen verran pyykkiä kerralla (joskus jopa kaksi), ja lukitusmekanismi on todella kätevä, teline on helppo siirtää paikasta toiseen. Kunpa vain voisin hyvällä omallatunnolla sanoa, että tämä on kestävä…

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi niin saamme korvattua rikkoutuneen tuotteen.

 3. Minna

  Minulla on tästä telineestä sekä hyvää että huonoa sanottavaa. Harmikseni jouduin heti ostettuani vaihtamaan ensimmäisen ostamani kuivaustelineen, sillä jo ensimmäistä kertaa vaatteita kuivattaessa yksi “langoista” irtosi. Tilalle saamani teline onkin nyt kestänyt melkein puolet takuuajasta (eli noin 2,5v), kun jälleen yksi “langoista” irtosi. En ole kuivannut mitään älyttömän painavaa, ja muutoin olenkin ollut todella tyytyväinen tähän pyykkitelineeseen. Se kuivattaa yhden ison koneellisen verran pyykkiä kerralla (joskus jopa kaksi), ja lukitusmekanismi on todella kätevä, teline on helppo siirtää paikasta toiseen. Kunpa vain voisin hyvällä omallatunnolla sanoa, että tämä on kestävä…

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi niin saamme korvattua rikkoutuneen tuotteen.

 4. Elsi Helenius

  Haosi mekanismi jalasta parin kuukauden käytön jälkeen.

  • Tiia/Sinituote

   Hei!

   Kiitos palautteesta ja pahoittelut rikkoutuneesta mekanismista.
   Oletteko yhteydessä asiakaspalveluumme takuuasioissa joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla sinituote@sinituote.fi

 5. P

  Erinomainen. Ostin kaksi, niin saa lakanatkin kuivattua kun asunnossa ei ripustustilaa ole eikä talossa kunnon kuivaushuonetta. Pysyy tukevasti pystyssä ja on helppo säilyttää vaikka komerossa. Tukevat lukitukset ja ripustustangot, ei mitään klepua rautalankaa vaan kunnollista laatua.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet