Kuivausteline Forma – jämäkkä pyykkiteline

(13 tuotearviota)

64,90 

Pyykinkuivaustelineiden kuningas suurelle pyykkimäärälle! Laadukas ja jämäkkä kuivausteline.

Paksut ripustustangot jättävät ilmaa vaatekappaleiden väliin, minkä ansiosta pyykki kuivuu nopeammin. Ripustustilaa 18 metriä! Toisin kuin kevyemmissä pyykinkuivaustelineissä Formassa yksi tanko kantaa yhden vaatteen ilman, että vaatteeseen jää laskoksia. Kevyemmissä pyykinkuivaustelineissä saattaa paidalle tarvita 2–3 tankoa, mutta Formassa samasta hommasta selviää useimmiten yhdellä tangolla, joten koko 18 metriä kuivaustilaa on tehokkaasti käytetty.

Jalkojen nihkeät kumiosat pitävät pyykkitelineen paikallaan.

SINI Forma on pyykkitelinevalikoimamme lippulaivamalli. Lähes viisikiloinen jytky. Kun etsit tukevinta, monikäyttöisintä ja parasta kuivaustelinettä, on Forma oikea valinta. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Vinkki: voit kääntää siivekkeet pystyyn, kolmioksi, nojaamaan toisiaan vasten. Näin siivekkeisiin voi ripustaa pikkupyykkiä, mutta kuivausteline vie vähemmän tilaa kuin täyteen leveyteen levitettynä.

Saatavilla vain valkoisena.

Tuotenumero: 2917

EAN: 6423800029172

Käyttöohje

Formassa on helposti irrotettavat lisäsiivekkeet, jotka antavat lisää käyttömahdollisuuksia.

Hoito-ohje

Pyyhitään tarvittaessa kostutetulla SINI – mikrokuituliinalla.

Koko

Leveys: 56 cm
Pituus: 185 cm
Korkeus: 90 cm
Paksuus kokoontaitettuna: 7 cm
Ripustustilaa: 18 m
Kuivaustangon paksuus: n. 1 cm
Paino: 4,6 kg

Materiaali

Kuivausteline – teräs
Muoviosat – polypropeeni
Jalan kumiosat – polypropeeni/tpe

Kierrätysohje

Kuivausteline – metallinkeräys
Muoviosat – energiajäte
Jalan kumiosat – energiajäte
Pakkausmuovi – energiajäte
Tuote-esite – keräyspaperi

13 arviota tuotteelle

Kuivausteline Forma – jämäkkä pyykkiteline

 1. Jaana

  En ostaisi enään mitään muuta kuivaustelinettä kuin tämän. Olen todella tyytyväinen kun se mihin pyykki laitetaan kuivumaan ei ole sellainen ohut naru, olen näitä ostanut myös lapsilleni ja avopille.

 2. Magnus

  Muuten hyvä mutta muoviset ohjaustapit tarrautuu kiinni ja räjähtää auki. Yksi jopa hajonnut totaalisesti. Vajaan vuoden ollu käytössä.

  • Maiju

   Hei ja ikävä kuulla että tuotteen kanssa on ollut ongelmia. Kaikilla tuotteillamme on materiaali- ja valmistusvirhetakuu ja valvomme tarkasti niiden laatua. Myös tuotannossamme on tärkeää saada tietää, jos tuotteissa ilmenee valmistusvirheitä.
   Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi niin saamme korvattua rikkoutuneen tuotteen.

 3. Juhani

  Vajaan vuoden kesti, yksi pitkä ripustustanko irtosi päästään kiinnityksestään (hitsauksesta?). Palautin Prismaan. Muutenkin hankala ja kömpelö siirrellä, kun siivissä ei ole mitään lukitusta ja sai varjella niitä avautumasta ja kolhimasta kämppää siirron aikana. (Säilytin kaapissa kuivausten välillä). Menen ostamaan halvemman jotka ovat kestäneet käyttöäni vuosikausia. Petyin, kun ajattelin kerrankin ostaa kunnollisen ja kotimaisen.
  Ja väärästä kuormituksesta ei ollut kyse, tanko irtosi kokoontaiton tai siirron aikana. Käsittelin sitä hellävaraisesti kun vähän epäilin muoviosien kestävyyttä.
  Pitkästä takuusta plussaa, tosin yksi vuosikin olisi riittänyt.
  Muutamin parannuksin ja paremmalla kokoonpanolaadulla olisi oiva kapistus.

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi niin saamme korvattua rikkoutuneen tuotteen.

 4. Leena

  Todella jämäkkä teline. Pyykit kuivaa nopeasti kun pyykin väliin jää tilaa.
  Ei tarvitse pelätä että kaatuu. Kesällä ihan paras teline terassilla.

 5. Peter

  Pitäisi olla mustana, mutta laatu on erittäin hyvä.

 6. Jaana

  Kun olis musta niin olis täydellinen.

  • Hanna/Sinituote

   Hei!
   Välitän väritoiveesi tuotekehitykseemme.

 7. Leena

  Paras mahdollinen kuivausteline pieneenkin tilaan. Mieskin ihmettelee että miten pyykit kuivaa niin nopeasti. Heppoiset telineet kestää käytössä reilun vuoden, tämä Forma palvelee varmasti monta monituista vuotta. Uusi teline vielä hankinnassa, koska pyykkiä pestään todella paljon.

 8. Meri

  Erinomainen. Paras koskaan ja kalliitakin rimpuloita on tullut ostettua. Suosittelen lämpimästi.
  Nyt kaikki pyykit mahtuvat tähän yhteen ja kahdesta siivekkeellisestä rimpulasta on päästy eroon.
  Pohjoismaiselle pitkälle ihmiselle sopiva, eivätkä märät vaatteet viistä lattiaa.
  Jalat pysyvät kiinni tai auki, miten ne laittaa, myös säilytyksessä. Mahtuu taitettuna pieneen rakoon kylpyhuoneessamme, koko perhe käyttää mielellään ja vanhat telineet ovat kuin päättynyt painajainen. Meilläkin lattia viettää voimakkaasti kaivoa kohti, mutta teline pysyy hyvin pystyssä.
  Sukanripustaja: laita sukat suoraan telineeseen, ilman nipsuja.
  Kaikki pyykki kuivaa muutamassa tunnissa.
  Kiitos Sinituote!!!

 9. Eve

  Ensivaikutelma hyvä. Todella jämäkkä pyykinkuivausteline. Lapsiperheeseen sopiva. Ainut miinus on se, että kuivaustangot ovat liian paksut sukkanipsuttimien ripustukseen.

 10. Ilona

  Ehdottomasti kannattava ostos! Forma on aivan eri luokkaa kuin halvat tarjous-telineet jotka menevät nopeasti rikki. Edellisessä halpismallissa taipuivat ohuet ripustustangot luokille jo ensimmäisen pyykinripustuksen seurauksena! Kun mieheni törmäsi ruikulaan telineeseen, se vääntyi niin solmuun ettei sitä enää saanut seisomaan kunnolla. Silloin päätin että nyt riittävät heppoiset ja surkeat kuivaustelineet, ja tilasin Forman. Ihanaa ettei Forma huoju eikä heilu, eikä sen tangoista jää taitetta puseroihin ja t-paitoihin. Suosittelen varauksetta.

 11. Outi Laine

  Paras ostos tähän astisista pyykkitelineistä! Paksut tangot jättävät ilman kierrolle tilaa isojen pyyhkeiden yms välissä ja jalkojen isot kumit pitävät paikallaan vaikka teline onkin suihkutilassa hiukan vinossa lattian kaadon takia. Plussaa myäs, että siivekkeet saa tarvittaessa helposti irti, on myös riittävän korkea, etteivät pyyhkeet ja lakanat laahaa lattiaa.

 12. Katriina Nokelainen (varmistettu kirjoittaja)

  Olisinpa tiennyt jo vuosia sitten, että tällainen on olemassa, niin olisin jättänyt ne kymmenet, heti rikki menevät telineet ostamatta.
  Todella hyvä!

 13. Marjo kinnunen

  Paras pyykkiteline

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet