Paakkuuntuneen lumen poisto

Lumitaltta irrottaa paakkuuntuneen lumen portaista ja kulkureiteiltä.

Vaihtelevat sääolot asettavat haasteita terassin ja kulkureittien puhtaanapitoon. Kengissä kulkeutuva ja kovaksi paakkuuntuva lumi tekee terassilla, portaissa ja rampissa liikkumisen hankalaksi – ja jopa vaaralliseksi. Näin pidät kulkureitit puhtaana ja turvallisena kulkea.

Näin pidät terassin ja kulkureitit puhtaana

Lumi paakkuuntuu ja kovettu helposti kulkureiteille, terassille ja portaisiin. Paakkuuntunut lumi vaikeuttaa liikkumista myös rampeissa. Lumi kannattaa poistaa aina ennen pakkasia, jotta vältät epätasaisten lumipaakkujen jäätymisen.

Lumitaltta ei sovellu materiaalinsa vuoksi varsinaisen jään hakkaamiseen, mutta sillä on hyvä ennaltaehkäistä jäämöykkyjen muodostumista. Materiaalin hyvä puoli on se, että se ei vahingoita puisiakaan rappusia tai terassia, vaan niistä voi huoletta puhdistaa lumipaakut ilman pelkoa pinnan vahingoittumisesta.

Lumitaltta liitetään puuvartisen katuharjan toiseen päähän, jolloin se on aina näppärästi käytettävissä kääntämällä harjaa. Pitkän varren avulla lumitalttaa on ergonomista käyttää.

Lasten vaunuja sekä muita liikkumisen apuvälineitä varten tehdyt rampit on helppoa puhdistaa lumitaltan avulla.

Rampin puhdistaminen

Lasten vaunuja sekä muita liikkumisen apuvälineitä varten tehdyt rampit on helppoa puhdistaa lumitaltan avulla. Muovitaltta irrottaa paakkuuntunutta lunta vahingoittamatta alustan pintarakenteita. Kapean lumitaltan avulla pääsee ahtaisiinkin paikkoihin. Lumitaltta ja harja on valmistettu Suomessa kestämään pohjoisen vaihtuvia ja ankaria sääoloja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *