(6 tuotearviota)

32,90 

Ainutlaatuinen kuivausteline! SINI Neo -kuivaustelineessä on patentoitu ratkaisu, joka lukitsee molemmat jalat ja siivet, kun teline on taitettuna. Kuivaustelineen jalustan tukeva rakenne minimoi kallistelua. Taitettavien siipien ansiosta kuivaustilaa voidaan säätää tarpeen mukaan. Neo kuivausteline taittuu kasaan, joten se on helppo säilyttää kapeassakin tilassa. Ripustustilaa 18 metriä!

Neo -pyykinkuivausteline sopii erityisesti henkilöille, jotka arvostavat suurta ripustustilaa ja näppärää kokoontaitettavuutta.

Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero: 2919

EAN: 6423800029196

Käyttöohje

Neo- kuivaustelineeseen pyykki on helppo ripustaa myös istualtaan.

Hoito-ohje

Pyyhitään tarvittaessa kostutetulla SINI- mikrokuituliinalla.

Koko

Leveys: 176 cm
Pituus: 53 cm
Korkeus 90 cm
Ripustustilaa: 18 m
Kuivaustangon paksuus: n. 3 mm
Kasattuna vie tilaa: 110 cm x 52 cm
Paino: 2,7 kg

Materiaali

Kuivausteline – teräs
Muoviosat – polypropeeni

Kierrätysohje

Kuivausteline – metallinkeräys
Muovitulpat – energiajäte
Pakkausmuovi – energiajäte
Tuote-esite – keräyspaperi

6 arviota tuotteelle

Kuivausteline Neo

 1. Inna

  Paras pyykkiteline, koska kokoontaittomekanismin kanssa ei koskaan tarvitse taistella. Meilläkin ensimmäisestä telineestä lähti kuivaustankoja irti, ja saimme uuden telineen tilalle. Uusi teline on kestänyt lähes päivittäistä käyttöä nyt jo yli kaksi vuotta. Nyt ostan toisen samanlaisen telineen, että mahtuu lapsiperheen pyykkipäivän kaikki pyykit kuivumaan samaan aikaan!

 2. Jänis Järvilehto (varmistettu kirjoittaja)

  Jämäkkä, sopivan kokoinen yhdelle koneelliselle vaatteita. Tyylikäs ja minimalistinen, paksut narut. Lukitusmekanismi nerokas ja yksinkertainen. Yllätyin positiivisesti miten poikittaisten tukien puuttuminen helpotti ripustamista reunojen kohdalla.

  Yksi tähti pois: tuotteen jalkoihin pitää itse kiinnittää tassut, jotka ovat todella tiukassa ja yksi hajosi kiinnittäessä. Siniltä lähetettiin kuitenkin uusi tassu tilalle. Olisi kiva jos tassut olisi valmiiksi kiinnitetty.

 3. joku

  välttävä

 4. Liisa

  Kuivausteline on jämäkkä ja narut ovat myös sopivan tukevat ja paksut. Avausmekanismi on erinomainen ja erityisen mukavaa on se, että jalat napsahtavat myös kokoon taitettuna paikalleen, jolloin teline on helppo kantaa ja laittaa paikalleen säilytykseen. Meillä myös
  ”naruja” alkoi tipahdella, kuten Aleksandralla yllä, mutta Sinin asiakanspalvelusta saimme tiedon, että erässä on ollut valmistusvirhe ja jo parin päivän kuluttua postissa oli noudettavissa uusi teline vaikka emme sitä edes pyytäneet. Uusi teline on kestänyt hyvin!

 5. Aleksandra

  Jämäkkä, ihanasti ripustustilaa ja silti kompakti, helppo koota ja laittaa pois. Mutta parin vuoden käytön aikana jo kolmas kuivaustanko irtosi ja tippui. Toisin sanoen teline hajoaa käsiin. Onko tuotteella minkäänlaista takuuta?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Aleksandra,

   Tuotteillamme on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Mikäli tuotteidemme kanssa ilmenee ongelmia, pyydämme teitä ensisijaisesti olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi.

 6. Liisa Mäkinen

  Hyvä tuole ,haluaisin toisen kappleen, mutta ei löydy Lappeenrannasta

  • Jaakko/Sinituote

   Hei Liisa! Hienoa, että pidät tuotteesta. Harmi, että ei löydy Lappeenrannasta. Onneksi voit tilata tuotteen nyt verkkokaupastamme!

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet