Andante-höyrysilityslauta

(3 tuotearviota)

40,95 

Andante-silityslauta on helppo säätää sopivalle korkeudelle neljän eri portaan avulla. Silityslaudan maksimikorkeus on 90 cm. Valkoisia putkijalkoja suojaavat liukumattomat tulpat. Irrotettavalla puuvillapäällisellä päällystetyssä silityslaudassa on kiinteä silitysrautateline, joka on metallin värinen waves sininen -kuosissa ja valkoinen alumiinilaminoidussa kuosissa.

SINI-silityslaudanpäällisille on myönnetty Öko-Tex -sertifikaatti. Öko-Tex on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä, joka takaa, etteivät päälliset sisällä terveydelle vaarallisia aineita.

Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 9730

EAN: 7315549730008

Käyttöohje

Säädä silityslaudan korkeus sopivaksi alla olevan vivun avulla. Kokoontaitettuna laudan jalat lukkiutuvat, jolloin silityslautaa on helppo säilyttää.

Hoito-ohje

Päällisen pesua ei suositella.

Koko

112 x 32 cm
Kasattuna vie tilaa 145 x 40 cm

Materiaali

Silityslauta – teräs
Kuvioitu kangas – puuvilla
Hopeinen kangas – alumiinilaminoitu puuvilla
Vaahtomuovi – polyuretaanivaahto
Jalan tulpat – polypropeeni
Korkeudensäädön muoviosa – polypropeeni

Kierrätysohje

Silityslauta – keräysmetalli
Päällinen – energiajäte
Pakkausmuovi – energiajäte
Tuote-esite – keräyspaperi

3 arviota tuotteelle

Andante-höyrysilityslauta

 1. Anette

  Löytyykö tälle uutta päällistä, jossa siis sekä vaahtomuovi, että kangas? Päällinen sotkeutui, emmekä halua siksi kokonaan uutta lautaa.

 2. Marko

  Todellakin. Miksei tosiaan ole saatavilla mallia, jossa silitysrautatelineen voi työntää laudan alle? Itselleni kävi tämä sama, kuin Raunille!

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   kaikkien höyrysilityslautojemme silitysrautateline on kiinteä, jotta teline on tukevampi höyrysilitysraudalle. Höyrysilitysrautojen pohja on höyryn läpäisevää vahvaa verkkoa. Ballade-silityslaudassa on sisään työnnettävä teline silitysraudalle. Tämä perinteisempi malli sopii tavalliselle silitysraudalle, ja sen pohja on valmistettu lastulevystä. Välitän kehitysehdotuksen tuotekehityksellemme, jotta jatkossa lisäisimme tarkemmat mitat silityslaudasta myös kasattuna, jotta on helpompi varmistaa, että silityslauta mahtuu säilytystilaan.

 3. Rauni Peltonen

  Silitysrautatelinettä ei voi työntää laudan alle, joten lauta vie paljon säilytystilaa. Asiasta ei ole mitään mainintaa pakkauksen päällä, että asiakas tietäisi asian lautaa valitessaan.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet