Posted on

Sinituote mukana etsimässä Suomen mestarisiivoojaa

Uusi Master Cleaners Suomi -ohjelma selvittää kevään aikana kuka on todellinen siivouksen mestari. Sinituote on mukana ohjelman pääyhteistyökumppanina ja sponsorina.

Äklöjä festarivessoja, mahdottomilta tuntuvia tahroja ja jääkaappeja, jotka ovat kuin pommin jäljiltä. Tätä kaikkea ja paljon muuta pääsevät siivoamaan Master Cleaners Suomi -ohjelman kilpailijat. Kilpailijoilla on käytössään Sinituotteen siivousvälineitä, jotka pääsevätkin ohjelman aikana todelliseen testiin.

– Teemme taas pitkästä aikaa ison ohjelmayhteistyön. Kun Sinituotetta kysyttiin ohjelmaan mukaan, olimme tästä heti aivan innoissamme, sanoo Sinituotteen markkinointipäällikkö Marika Saarinummi.

Suorituksia tuomaroi siivouksen kiistaton kuningatar Auri Kananen ja ohjelman juontaa Ellen Jokikunnas. Mukana on myös julkisuudesta tuttuja vieraita, joilla on tuliaisina toinen toistaan haastavampia siivoustehtäviä kilpailijoille. Kilpailijoita palkitaan ohjelman aikana SINI-brändin tuotteilla.

– Suomeen saadaan nyt ensimmäistä kertaa maailmalla suosittu Master Cleaners -ohjelma. On selvää, että me jokaisen suomalaisten tuntemana ja rakastamana siivousvälineiden valmistajana olemme mukana. Siivous on osa jokaisen päivää ja arkea, jolloin niin ohjelma kuin SINI-siivousvälineetkin koskettavat jokaista, Saarinummi toteaa.

Master Cleaners Suomi STAR Channelilla 28.3. klo 20:00 alkaen.

Lisätietoja:

Karoliina Leppinen, viestintäsuunnittelija
karoliina.leppinen@sinituote.fi

Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Vastuullisuus ohjaa meitä kaikessa tekemissä ja menestyksen takana on halu tehdä ja kehittää asioita yhteistyössä asiakkaidemme ja toistemme kanssa – ympäristöä unohtamatta. Tärkein käyttämämme raaka-aine on kierrätysmuovi. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *