Posted on

SINI-valikoima kasvaa ulkoharjoilla

SINI-valikoimasta löytyy nyt myös laadukkaat, kotimaiset ulkoharjat, jotka helpottavat pihan, terassin ja parvekkeen puhtaanapitoa. Akaassa yli 90 vuoden kokemuksella valmistettavat harjat helpottavat terassin ja pihan kunnossapitoa, joka on ajankohtaista etenkin syksyisin.

– Terassin lakaiseminen etenkin syksyisin on tärkeää, jotta terassi pysyy hyvässä kunnossa ja sillä on turvallista liikkua. Terassilla lojuvat märät lehdet, kukkien pudonneet roskat sekä hiekka kuluttavat ja tummentavat puuta eikä terassi pääse kunnolla kuivumaan. Lisäksi märät lehdet voivat olla liukkaita, jollei niitä lakaise pois, Sinituotteen markkinointipäällikkö Marika Saarinummi kertoo.

Vähemmän sisälle kulkeutuvaa hiekkaa ja roskaa

Pitämällä ulko-oven edustan, pihalaatat ja terassit puhtaana lehdistä, neulasista ja hiekasta, kulkeutuu sisälle huomattavasti vähemmän roskia ja pääsee siivoamisessa vähemmällä. Syksyllä kosteat roskat tarttuvat helposti kenkiin ja kulkeutuvat sisälle. Myös lemmikkien tassuissa ja lasten ulkovaatteissa kulkeutuu sisälle roskia ja hiekkaa, joka kuluttaa erityisesti puulattioita.

– Kotiin tullessa kauppakassien kanssa tai kiireisen päivän jälkeen oven edustan ja hiekkaiset kurahaalarit haluaisi saada puhtaaksi mahdollisimman nopeasti. Kevytrakenteisten harjojen avulla saa pidettyä ulko-oven edustan puhtaana ennätysajassa. Kumisaappaat kannattaa harjata näppärällä lyhytvartisella ulkoharjalla jo ulkona, niin sisälle kulkeutuvan hiekan määrä vähenee huomattavasti, Marika Saarinummi sanoo.

Kotimaiset harjat kestävät vuodesta toiseen

Laadukkaat Suomessa valmistetut säänkestävät ulkoharjat sopivat kaikenkokoisille pihoille, terasseille ja parvekkeille. Kestävät ja perinteiset puuvartiset katuharjat sopivat isommankin pihan lakaisuun silloin, kun harjauksen halutaan olevan tehokasta ja nopeaa tai ulko-oven edustalla on esimerkiksi paljon puista pudonneita lehtiä. Saatavana on myös puuvarren toiseen päähän kiinnitettävä lumitaltta, jolla voi poistaa paakkuuntuneen lumen kiinteistönhuollossa sekä kotitalouksissa.

Kiinteistöharja Reima ja Oiva rappu- ja parvekeharja ovat mustalla metallivarrella varustetut kevyet ja laadukkaat harjat, joiden muovirunko on valmistettu kierrätysmuovista. Oiva rappu- ja parvekeharjan lyhyempi varsi mahdollistaa työskentelyn pienissäkin tiloissa kuten parvekkeella. Keveydestä huolimatta harjat ovat kestäviä ja pitkät laadukkaat harjakset ulottuvat nurkkiin asti. Kestävillä metallivartisilla Oiva ja Reima ulkoharjoilla on viiden vuoden takuu. Kaikkien SINI-ulkoharjojen harjakset ovat laadukasta, uv-kestävää harjasta, jotka sopivat niin kesä- kuin talvikäyttöön.

Lisätieto tuotteista: SINI-ulkoharjat

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *