Posted on

Roosa nauha 2020 – välitetään yhdessä!

Vuoden 2020 Roosa nauhan suunnittelija Juha Tapio: ”Nauhassa on sormenjälkeni muistuttamassa siitä, että jokainen meistä jättää toiseen ihmiseen jäljen.”

Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme Roosa nauha -keräyksessä mukana jo 11. kerran. Ostamalla hyödyllisiä siivousvälineitä, voi auttaa syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään.

Tämän vuoden Roosa nauhan on suunnittelut sielukas ja rakastettu muusikko Juha Tapio. Nauhassa on sen suunnittelijan Juha Tapion sormenjälki muistuttamassa ainutlaatuisesta perimästämme ja siitä, että jokainen meistä jättää toiseen ihmisen jäljen. Roosa nauhaa kantamalla näytämme, että välitämme. Juha haastaa nyt jokaisen suomalaisen mukaan Roosa nauha -keräykseen: tehdään suomalaisista maailman välittävin kansa!

Sinituote osallistuu Roosa nauha -keräykseen kampanjatuotteilla, joiden myyntihinnasta osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen. Lahjoitusosuus on ilmoitettu jokaisessa tuotteessa. Mukana keräyksessä on joukko laadukkaita SINI-siivousvälineitä sekä KUNGS-autonhoitotuotteita.

– Roosa nauha -kampanja on Sinituotteella koko henkilökunnan yhteinen juttu tuotteiden suunnittelusta, valmistamisesta ja pakkaamisesta aina myyntiin ja markkinointiin saakka. Tämän vuoksi olemme myös joka vuosi hankkineet koko henkilökunnalle Roosa nauha -rusetit, Sinituotteen markkinointipäällikkö Marika Saarinummi kertoo.

Roosa nauha -keräystä voi tukea ostamalla Roosa nauhan tai keräystuotteita tai lahjoittamalla. Keräysvaroilla tuetaan syöpätutkimuksen lisäksi sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa maksutonta neuvontapalvelua. Roosa nauhalle tehdyistä lahjoituksista ja nauhojen myyntituotoista hyötyvät yhä useammat suomalaiset, niin naiset kuin miehetkin. Joka vuosi yli 34 000 suomalaista sairastuu syöpään. Syövän ennaltaehkäisyä ja hoitoja kehitetään vain syöpätutkimuksen kautta.

Tänä vuonna Roosa nauha -keräyksessä nostetaan esille syövän periytyvyyttä. Syöpä itsessään ei periydy, vain alttius sairastua syöpään voi periytyä. Syöpäsäätiö tukee useita syövän periytyvyyden tutkimushankkeita Suomessa. Tutkijat ovat löytäneet useita suomalaiselle perimällä tyypillisiä geenivirheitä, jotka altistavat syövälle. Suomalaisten geeniperimä ja kansantaudit ovat erilaisia kuin kenelläkään muulla. Siksi on tärkeää, että Suomessa tehdään omaa syöpätutkimusta ja siihen on riittävästi varoja.

Suomalaisten mieluisin lahjoituskohde

Taloustutkimuksen helmikuussa 2020 tekemän tutkimuksen mukaan Roosa nauha on suomalaisten mieluisin lahjoituskohde ja sillä on enemmän tukijoita kuin millään muualla keräyksellä. Viime vuonna Roosa nauha -keräys tuotti ennätykselliset 2,8 miljoonaa euroa ja tänä vuonna tavoittelemme jälleen uutta ennätystä! Yhdessä meissä on voimaa.

Roosa nauha -keräys on käynnissä 22.9.–1.11.2020

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *