Posted on

Uudet desinfioivat pikasiivousliinat helpottavat kodin pintojen puhdistamista

Koronaepidemian aikana kosketuspintojen huolellinen ja päivittäin toistuva puhdistaminen on tärkeää. Suomessa valmistetut heti käyttövalmiit desinfioivat pikasiivousliinat poistavat tehokkaasti lian ja bakteerit pinnoilta, ja tekevät kodin pintojen puhdistamisesta helppoa ja nopeaa.

– On suositeltavaa, että päivittäin puhdistetaan yleisimmät kosketuspinnat, jotta bakteerit ja virukset eivät leviä. Kosketuspintojen usein toistuva puhdistaminen voi tuntua työläältä, mutta desinfioivien pikasiivousliinojen avulla siivous helpottuu, Sinituotteen tuotepäällikkö Hanna Nokikuru kertoo.

Koronaviruksen lisäksi muita tarttuvia tauteja sekä vatsatautia ja norovirusta esiintyy ympäri vuoden. Kosketuspintojen pyyhkimisestä flunssakaudella kannattaa tehdä uusi siivousrutiini, jolla voi ehkäistä virusten leviämistä. 

Allergia-, iho- ja astmaliiton merkinnän saaneet desinfioivat pikasiivousliinat ovat hajusteettomia ja hellävaraisia käsitellä, eivätkä ne jätä turhia kemikaaleja pyyhittäville pinnoille. Desinfioivat pikasiivousliinat sisältävät 75 % alkoholia, joka poistaa bakteerit tehokkaasti. Kodin lisäksi heti käyttövalmiit liinat ovat käteviä myös autossa.

– Tärkeämpää kuin siivouskertojen lukumäärä on kuitenkin siivouksen laatu. Likaa ja bakteereita ei poisteta kodin pinnoilta likaisilla tai vääränlaisilla välineillä – eikä nopealla sipaisulla. Pinnalla oleva lika mikrobeineen saadaan pois vain laadukkailla ja puhtailla välineillä, Hanna Nokikuru Sinituotteelta sanoo.

Desinfioivat pikasiivousliinat ovat 100 % kompostoituvasta materiaalista Suomessa valmistettu ja ne voi hävittää biojätteen mukana. Uudet desinfioivat pikasiivousliinat ovat saatavilla hyvin varustetuissa kaupoissa kautta maan sekä sini.fi-verkkokaupasta.

Lue lisää: Pikasiivous – helppoa ja nopeaa siivousta hygieniasta tinkimättä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *