Posted on

Sinituotteen puhdistusainetabletteja saa nyt myös Ruotsin kauppojen hyllystä – “Kyseessä on uniikki tuote”

Sini puhdistusainepullo keittiön pöydällä.

Sinituotteen vuosi sitten Suomessa lanseeraamat puhdistusainetabletit lähtevät kansainvälisille markkinoille. Ruotsin suurimpiin kuuluvat kauppaketjut ottavat tuotteen valikoimiinsa maaliskuussa. Ekologisen siivouksen pioneerina tunnetun suomalaisyrityksen tuotteet ovat nyt ensimmäistä kertaa myynnissä kivijalkaliikkeissä Suomen ulkopuolella.

– On harvinaista, että uudet tuotteet pääsevät suoraan näin laajaan kauppojen jakeluun. Syy siihen, miksi me onnistuimme tässä, on varmasti uniikki tuote, sanoo Sinituotteen toimitusjohtaja Johanna Hamro-Drotz.

Ruotsalaiset kauppaketjut Axfood City Gross ja Hemköp tuovat tuotteen valikoimiinsa koko maan laajuisesti viikolla 11 ja ICA Maxi, Kvantum ja Supermarket hieman myöhemmin keväällä. SINI-brändin tuotteita myydään kivijalkaliikkeissä Suomen ulkopuolella nyt ensimmäistä kertaa.

Laadukkaille tuotteille on maailmalla kysyntää

Tablettipuhdistusaineen idea on yksinkertainen. Kestopullo täytetään vedellä ja siihen pudotetaan puhdistusainetabletti. Uutta puhdistusainetta voi valmistaa samaan pulloon yhä uudelleen. Näin syntyy huomattavasti vähemmän muoviroskaa, kun uutta pulloa ei tarvita aina, kun puhdistusaine loppuu.

Hieman vastaavia, tabletista valmistettavia puhdistusaineita on näkynyt maailmalla jonkin verran, lähinnä pienten start-up yritysten tuotteina. Suomalaisesta puhdistusainetabletista ainutlaatuisen tekee sille myönnetty Joutsenmerkki. Joutsenmerkki takaa, että tuote on paitsi ympäristöystävällinen, myös tehokas.

Sinituote on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden valmistaja ja nyt sen tuotteita saa kansainvälisen verkkokaupan lisäksi myös Ruotsin kivijalkaliikkeistä. Suomalainen siivousvälineosaaminen kiinnostaa laajemminkin.

– Tiedämme, että maailmalla on paljon kysyntää laadukkaille siivousvälineille. Lisäksi teemme jatkuvaa kehitystyötä, jotta voimme osaltamme auttaa ratkomaan maailman ympäristöön liittyviä haasteita. Puhdistusainetabletit ovat siitä yksi osoitus, Hamro-Drotz sanoo.

Lisätietoja:

Johanna Hamro-Drotz, CEO
johanna.hamrodrotz@sinituote.fi

Karoliina Leppinen, viestintäsuunnittelija
karoliina.leppinen@sinituote.fi

Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Vastuullisuus ohjaa meitä kaikessa tekemissä ja menestyksen takana on halu tehdä ja kehittää asioita yhteistyössä asiakkaidemme ja toistemme kanssa – ympäristöä unohtamatta. Tärkein käyttämämme raaka-aine on kierrätysmuovi. Olemme hiilineutraali yritys.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *