Posted on

Sinituote mukana uuden lastensairaalan rakennustalkoissa

Uusi Lastensairaala on Sinituotteelle sydämen asia, sillä lapsissa on Suomen tulevaisuus. Hankkeen myötä Suomeen saadaan vihdoin kunnollinen koko valtakuntaa palveleva lastensairaala, jossa lapset voivat saada parasta mahdollista hoitoa asianmukaisissa olosuhteissa.

Työ lastensairaalan hyväksi sopii hyvin suomalaisen perheyrityksen kotimaisuutta, vastuullista kuluttamista ja kestävää kehitystä tukevaan arvomaailmaan.

Myös yrityksen tuotekehitys ja markkinointi on kytketty talkoisiin. Uusi Lastensairaala -hanke ja sen raikkaat värit ovat olleet inspiraationa uusien tuotteiden ja värien suunnittelussa. Hankkeen innostamana Sinituote tuo markkinoille värikkäitä, hauskan näköisiä siivoustuotteita, jotka soveltuvat myös lasten käyttöön.

Uusi Lastensairaala –tuotteen hankkiminen on hyvä tapa osallistua talkoisiin, sillä osa kampanjatuotteiden myynnin tuotosta  lahjoitetaan Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:lle. Lastensairaala-tuotteita on myynnissä useassa hintaryhmässä, joten jo hyvinkin pienellä panostuksella on mahdollisuus osallistua yhteisen hyvän edistämiseen. Lahjoitusosuus on merkitty selkeästi tuotepakkauksiin, ja kampanjatuotteet on merkitty hankkeen tunnuksella.

Yhteisellä asialla

Kodin siisteys on koko perheen yhteinen asia ja hyvät siivousvälineet ovat avaintekijä ylläpidettäessä sen puhtautta. Kodin puhtaanapitoon liittyy myös kasvatuksellinen näkökulma. Omien jälkien korjaaminen kannattaa opettaa lapselle mahdollisimman varhain, sillä se paitsi helpottaa perheen arkea, mutta myös opettaa lasta omatoimisuuteen ja vastuunkantoon.

Osallistu Sinituotteen kanssa tärkeään hankkeeseen valitsemalla seuraavalla kauppareissulla Uusi Lastensairaala –hanketta tukevan kampanjatuotteen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *