Posted on

SINI-uutuudet keittiöön, mökille ja puutarhaan

Tuomme kesäksi kauppoihin uutuuksia keittiöön, mökille ja puutarhaan. Uusien perunoiden ja juuresten pesemistä helpottava varrellinen juuresharja tuo toivottua piristystä keittiöön kesän trendiväreissä. Uutena tuoteryhmänä Sinituote lanseeraa valikoiman monikäyttöisiä naruja.

– Kaikki uudet tuotteemme käyvät läpi tarkan suunnittelu- ja testausvaiheen. Tuotteiden ominaisuuksia testataan omassa testilaboratoriossamme esimerkiksi UV-valokaapissa ja kuumakaapissa sekä mekaanisilla rasitustesteillä. Näin varmistamme, että tuotteet kestävät erilaisia olosuhteita, ja käyttöön pääsevät vain parhaat materiaalit, Sinituotteen tuotepäällikkö Marika Karppinen kertoo.

Kotimainen juuresharja uusien perunoiden pesuun

Kesä ja uudet perunat ovat suosittu yhdistelmä. Uusien perunoiden kuoret irtoavat helposti varrellisen juuresharjan avulla, jonka ergonomisesta varresta saa pitävän, sormia suojaavan otteen. Harjassa on säilytystä helpottava ripustuskoukku ja sen voi pestä myös astianpesukoneessa. Tiskialtaan puhtaana pitämistä roskista ja kuorista helpottaa uusi Kuorisieppari, jonka avulla perunoiden ja juuresten kuoret on helppoa keräillä tiskialtaasta.

– Hiilineutraalilla tehtaallamme kierrätysmuovista valmistettu varrellinen juuresharja ansaitsee paikkansa kotimaisten uusien perunoiden ja juuresten pesussa kesällä. Lähellä valmistettu tuote on vastuullinen valinta ja oikein käytettynä juuresharja palvelee pitkään, markkinointipäällikkö Marika Saarinummi Sinituotteelta kertoo.

Sitomista helpottavat narut keittiöön ja puutarhaan

Keittiössä, puutarhassa, mökillä ja veneessä tulee usein vastaan tilanne, jossa tarvitaan sitomista tai jonkin kiinnittämistä narulla. Sinituotteen monipuolista valikoimaa täydentävät yleis-, puuvilla-, juutti- ja sisalnarut. Puuvillanaru soveltuu myös elintarvikekäyttöön esimerkiksi lihan tai yrttien sitomiseen. Oikein valittu naru kestää käyttöä ja sääolosuhteita pitkään.

Lisätietoja, tuotenäytteet ja kuvat:

Marika Saarinummi
markkinointipäällikkö, Sinituote Oy
marika.saarinummi@sinituote.fi

Hanna Salo 
sisällöntuottaja, Sinituote Oy
hanna.salo@sinituote.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *