Posted on

Silityslautojen ja kuivaustelineiden vaihtoviikot

Sinituotteen kierrätyskampanja tekee silityslautojen ja kuivaustelineiden kierrätyksen helpoksi, sillä vanhan silityslaudan tai kuivaustelineen voi tuoda kauppareissulla suoraan Sinituotteen palautuslaatikkoon. Näin pääsee helposti rikkinäisistä tavaroista eroon, ja voi ostaa helposti uuden tuotteen tilalle. 

– Syksyn kiireiden alkaessa ja pyykinkuivatuksen siirtyessä jälleen sisätiloihin pyykkihuoltoon kaivataan sujuvuutta. Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tuomalla kierrätyskampanjan lähelle jokaista, tuotepäällikkö Hanna Nokikuru Sinituotteelta kertoo.

Pyykinkuivaus harvoin ratkeaa yhdellä telineellä

Moni kompastuu siihen, että yrittää ratkaista koko kodin pyykinkuivatuksen yhdellä telineellä. Usein toimivampi ratkaisu on tilaa säästävät pyykinkuivatustelineet esimerkiksi oven päälle. Oven päälle asetettavassa Entry-kuivaustelineessä urheiluvaatteet kuivuvat hetkessä eikä kuivausteline vie lattiatilaa. Lakana- ja pyyhekuivain oveen säästää myös lattiatilaa, sekä vapauttaa pyykkitelineen koneelliselle muuta pyykkiä.

Kierrätys kannattaa

Ympäristön kannalta on paras vaihtoehto, kun hankituista tavaroista pidetään hyvää huolta ja niitä käytetään niin pitkään, kuin se on mahdollista.

Jossakin vaiheessa esimerkiksi silityslauta voi kuitenkin olla korjauskelvoton. Kun tuote on tullut tiensä päähän, sen materiaalit käytetään mahdollisuuksien mukaan raaka-aineena uusille tuotteille. Jos tämä ei onnistu, tuote hyödynnetään energiantuotannossa. Sinituote kerää kauppoihin palautetut tuotteet, erottelee materiaalit ja toimittaa kaiken hyötykäyttöön. Materiaalit erotellaan ja niistä valmistetaan uutta metallia, ämpärin kahvoja ja sementtiä.

Ympäristöystävällinen tuote kestää

Kun miettii uuden silityslaudan tai kuivaustelineen hankkimista, kannattaa valita tuote, jolla on pitkä käyttöikä. Sinituotteen kuivaustelineillä ja silityslaudoilla on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Esimerkiksi Sinituotteen syksyn uutuuksista löytyvät erinomaiset vaihtoehdot vaatehuoltoon.

– Next-höyrysilityslauta on kätevän kokoinen säilyttää, mutta silti silityslautana tukeva. Kuosina on trendikäs pallokuvio harmaan sävyssä. Silityksen tavoitteena on tehdä vaate sileäksi ja siistin näköiseksi sekä paremmin likaa hylkiväksi. Silitetty vaate pysyy ryhdissään pidempään ja säännöllinen silitys auttaa mm. kauluspaidan muodon säilymistä. Silittämällä saadaan myös palautettua tekstiilit takaisin muotoonsa pesun jäljiltä, kertoo Hanna Nokikuru Sinituotteelta.

Nano-kuivaustelineen sivuille avautuvat jalat ratkaisevat monta kuivausongelmaa, sillä siinä kuivuvat lakanat, pyyhkeet ja vaatteet ilmavasti ja nopeasti. Kampanjan ajan Next-höyrysilityslaudan ja  Nano-kuivaustelineen ostaja saa kaupan päälle mustan mikrokuituliinan.

Kampanjassa ovat 1.9.–15.10.2020 mukana kaikki Tokmannit sekä Prismat kautta maan. Lisäksi kierrätyskampanja löytyy näistä myymälöistä >>

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *