Posted on

Roosa nauha -kampanjalla ennätyspotti

Olimme mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä yhdessä teidän kanssanne jo kymmenettä kertaa. Lämmin kiitos kaikille kanssamme Roosa nauha -kampanjaan osallistuneille.

– Sinituote on pitkäjänteisen 10 vuoden yhteistyön aika lahjoittanut Roosa nauha -keräykseen lähes 400 000 euroa. Ilman uskollisia asiakkaitamme tämä ei olisi ollut mahdollista. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme saaneet olla mukana vaikuttamassa siihen, että yhä useampi naisten syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa, Sinituotteen toimitusjohtaja Johanna Hamro-Drotz kertoo.

Siivousvälineillä ja lumiharjoilla voi auttaa

Yksi Roosa nauha -kampanjan suosikeista on korkeiden paikkojen pölyjenpyyhkijä Pölymiekka.

Jo kymmenen vuoden ajan kuluttajilla on ollut mahdollisuus auttaa  tekemällä arkisia hankintoja roosan väreissä ja kuoseissa.  Kymmenen vuoden aikana kauniissa roosan sävyissä on ollut saatavana moppeja, tiskiharjoja, lakaisusettejä, ulkoharjoja, auton lumiharjoja, lumilapioita ja jääraappoja. Vaaleanpunaisia tuotteita on odotettu pitkin vuotta ja asiakkaamme ovat halunneet auttaa valitsemalla päivittäin tarvitsemansa tuotteen Roosa nauha -kampanjasta.

Roosa nauha -kampanja on Sinituotteella koko henkilökunnan yhteinen juttu tuotteiden suunnittelusta, valmistamisesta ja pakkaamisesta aina myyntiin ja markkinointiin saakka. Tämän vuoksi olemme myös joka vuosi hankkineet koko henkilökunnalle Roosa nauha -rusetit.

Yhdessä voimme auttaa!

Kiitos asiakkaillemme osallistumisesta Roosa nauha -kampanjaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *