Posted on

Arctic-is on Auto, Motor und Sport -lehden (1/2015) testivoittaja!

Arctic-is -jääraappa

Suomalainen jääraappa-kinnas saa suitsutusta Saksassa

Kungsin Arctic-Is -jääraappa menestyi arvostetun saksalaisen autolehden Auto, Motor und Sportin (1/2015) ja TÜV SÜD –testausjärjestön testissä.

Lehti arvosti testin voittaneen KUNGS Arctic-Is jääraapan monipuolisia ominaisuuksia, kuten jäähampaita, pyyhkijänsulkien puhdistuskoloa, kädet lämpimänä pitävää hansikasta sekä vakaata, luistamatonta ja oikeaan kulmaan taivutettua kahvaa.

Testiin otettiin 14 jääraappaa, joista vain viisi saavutti testituloksen ”suositeltava”. Viisi jääraappaa jäi tulokseen ”ehdollisesti suositeltava” ja loput neljä tulokseen ”ei suositeltava”. Testattujen jääraappojen hintahaarukka oli 0,99–16,99 €, ja mukana oli myös neljä jääraapalla varustettua lumiharjaa.

Testi osoitti, että jääraappojen välillä on paljon eroja raaputustehossa, ominaisuuksissa, ergonomiassa ja käytettävyydessä.

Vertailukelpoisten tulosten saamiseksi auton ikkunat jäädytettiin testikammiossa miinus seitsemässä asteessa yön yli. Myöhemmin ikkunoita jäädytettiin vielä sumuttamalla niitä testikammiossa tunnin verran.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *