Posted on

Vuoden 2023 Roosa nauha -keräys on alkanut – Sinituote jälleen mukana

Sinituote on mukana Roosa nauha -keräyksessä nyt jo 14. kertaa. Tänä vuonna varoja kerätään lasten syöpätutkimukseen.

Roosa nauha -keräyksellä on koottu varoja syöpätutkimukselle vuodesta 2003 lähtien eli jo 20 vuoden ajan. Sinituote on ollut mukana Roosa nauha -kampanjassa vuodesta 2010 asti.

– Roosa nauha on Sinituotteen tärkein vuosittainen hyväntekeväisyyskohde. Olemme lahjoittaneet keräykseen yhteensä jo yli 500 000 euroa. Roosa nauha -kampanja koskettaa meillä ihan jokaista aina tuotteiden valmistuksesta ja pakkaamisesta markkinointiin ja myyntiin saakka, sanoo Sinituotteen markkinointijohtaja Marika Saarinummi.

Viimeinen niitti lasten syöville

Keräyksessä nostetaan vuosittain esille eri syöpien tutkimusteemoja. Vuoden 2023 keräyksen tutkimusteemana ovat lasten syövät. Tämän vuoden Roosa nauhan suunnitteli Apulanta-yhtyeestä tunnettu kaksikko Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen.

– Lapsen syöpä tuntuu yksinkertaisesti väärältä. Roosa nauha -keräys voi olla ratkaiseva elementti, joka kääntää tilanteen voiton puolelle. Halusimme suunnittelemaamme Roosa nauhaan mukaan pienen niitin, joka merkitsee viimeistä niittiä syövälle, Sipe toteaa.

– Omasta lähipiiristäni on mennyt ihmisiä syövälle. Syöpä-sanalla on aika pelottava ja toivoton kaiku. Liian moni tapaus on johtanut siihen ikävimpään lopputulokseen. Lapsen syöpä koskettaa, ollaan elämän perustavanlaatuisten asioiden äärellä, Toni sanoo.

Näin voi osallistua

Roosa nauha -keräys on käynnissä 21.9.–31.10. Keräykseen voi osallistua monin eri tavoin, kuten esimerkiksi tekemällä kertalahjoituksen, perustamalla verkossa oman keräyspotin tai hankkimalla Roosa nauha -tuotteen, jonka tuotoista lahjoitetaan aina tietty osuus Roosa nauha -keräykseen. Lahjoitusosuus on ilmoitettu jokaisessa tuotteessa.

Sinituotteen asiakkaat voivat kantaa kortensa kekoon ja lahjoittaa Roosa nauha -keräykseen esimerkiksi hankkimalla Sinituotteen siivousvälineen. Roosa nauha -siivousvälineitä löytää Sinituotteen omilta verkkosivuilta, sekä kaupoista kautta maan. Tänä vuonna valikoimissa ovat esimerkiksi roosan väriset Pölymiekka, Rikkasetti, Nysväri, Jynssäri ja Monitoimimoppi. Kaikki vuoden 2023 Roosa nauha -siivousvälineet löytyvät Sinituotteen verkkosivuilta.

Kaikkiin saatavilla oleviin Roosa nauha -tuotteisiin voi tutustua Syöpäsäätiön Roosa nauha -verkkosivuilla. Sivuilta voi myös lukea lisätietoa, miten keräykseen voi osallistua.

Roosa nauha -viikkoa vietetään 2.–8.10. ja Roosa nauha -päivä on 6.10.

Lisätietoa:
Karoliina Leppinen, viestintä, Sinituote Oy
karoliina.leppinen@sinituote.fi

Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Vastuullisuus ohjaa meitä kaikessa tekemissä ja menestyksen takana on halu tehdä ja kehittää asioita yhteistyössä asiakkaidemme ja toistemme kanssa – ympäristöä unohtamatta. Tärkein käyttämämme raaka-aine on kierrätysmuovi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *