Posted on

Sinituote mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä jo kymmenettä kertaa

Sinituotteen 10. juhlavuosi mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä alkaa. Roosa nauha -keräyksellä edistetään naisten syöpien tutkimusta ja vaikutetaan siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa. Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä ja se koskettaa kaikkia. Rintasyöpäsyöpä ei ole haaste vain siihen sairastuvalle, vaan se koskettaa aina myös perhettä, sukulaisia ja ystäviä. Osallistu kanssamme – pienelläkin lahjoituksella on merkitystä.

Rintasyövän vastaista työtä edistävä Roosa nauha -keräys on Syöpäsäätiön tunnetuin keräys ja Suomen arvostetuin lahjoituskohde. Roosa nauha kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta.

– Jo kymmenen vuoden ajan olemme saaneet olla mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen kautta tukemassa syöpätutkimusta ja neuvontaa, jotta yhä useampi parantuisi ja saisi avun. Kaikille suomalaisille tutut SINI-siivousvälineet puhuttelevat ihmisiä paremman arjen puolesta, Sinituotteen markkinointipäällikkö Marika Saarinummi kertoo.

Arjen siivousvälineillä, harjoilla, lumiharjoilla ja heijastimilla voi auttaa

Sinituote osallistuu Roosa nauha -keräykseen kampanjatuotteilla, joiden myyntihinnasta osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen. Lahjoitusosuus on ilmoitettu jokaisessa tuotteessa. Mukana keräyksessä on joukko laadukkaita SINI-siivousvälineitä sekä KUNGS-lumiharjoja ja -heijastimia.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana on myös Sinituotteen tytäryhtiön VS-Harjan tuotteita, jotka ovat markkinajohtajia ammattisiivouksen puolella. Kampanjan ajan laadukkaat harjat ovat saatavana myös kuluttajille. Vaaleanpunaisen värin ja Roosa-rusettikuosin lisäksi valikoimassa on hillittyä harmaata.

Meistä jokainen voi osallistua keräykseen ostamalla Roosa nauhan, tekemällä lahjoituksen Syöpäsäätiölle tai ostamalla Roosa nauha -tuotteita. Vaaleanpunaisen kuukauden symboli on Roosa nauha, jonka on tänä vuonna suunnitellut näyttelijä Seela Sella. Keräyksen teemana on  Näytä tunteesi. Näytä tukesi. Nauhassa kimaltelevat hopeiset ilon ja surun pisarat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *