Posted on

Sinillä kierrätys sujuu! Kierrätyskampanja kaupoissa

Tiedätkö, kuinka saisit vanhan silityslaudan tai pyykinkuivaustelineen kierrätettyä oikein? Kuuluuko se metallinkeräyspisteelle vai ongelmajätteisiin, pitääkö muoviset koukut irrottaa? Ei huolta, sillä nyt Sinituote kierrättää puolestasi! Voit jättää itsellesi turhat tuotteet suoraan kauppaan kesäkuun loppuun mennessä.

Sinituotteen kierrätyskampanja tekee kierrätyksen helpoksi, sillä tuomme kauppoihin omat kierrätyspisteet. Vanhan silityslaudan tai kuivaustelineen voi tuoda kauppareissulla suoraan Sinituotteen palautuslaatikkoon. Näin pääsee helposti rikkinäisistä tavaroista eroon, ja voi ostaa uuden, toimivan tuotteen tilalle. Kampanja on yli 300 myymälässä ympäri Suomea ja kampanja-aika on 15.5.-30.6.2017. Mukana ovat esimerkiksi kaikki Tokmannit sekä Citymarketit kautta maan.  Kaikki kampanjaan osallistuvat myymälät löytyvät osoitteesta www.sinituote.fi/kierratyskampanja

Kierrätys kannattaa

Ympäristön kannalta on yleensä paras vaihtoehto, kun hankituista tavaroista pidetään hyvää huolta ja niitä käytetään niin pitkään, kun se on mahdollista. Jossakin vaiheessa esimerkiksi silityslauta voi kuitenkin olla korjauskelvoton.
– Kun tuote on tullut tiensä päähän, sen materiaalit pitää mahdollisuuksien mukaan käyttää raaka-aineena uusille tuotteille. Jos tämä ei onnistu, tuote pitää hyödyntää energiantuotannossa. Nykyisin Suomessa vain hyvin pieni osa jätteistä päätyy kaatopaikalle, toteaa Liisa Sivusaari, Kiertokapula Oy:n palvelupäällikkö.

Sinituote kerää kauppoihin palautetut tuotteet, erottelee materiaalit ja toimittaa kaiken hyötykäyttöön.

Ympäristöystävällinen tuote kestää

Kun miettii uuden silityslaudan tai kuivaustelineen hankkimista, kannattaa valita tuote, jolla on pitkä käyttöikä. Esimerkiksi Sinituotteen kevään uutuuksista löytyvät erinomaiset vaihtoehdot.
Next höyrysilityslauta on kätevän kokoinen säilyttää, mutta silti silityslautana tukeva.
Frame kuivausteline pysyy jämäkästi pystyssä ja siinä on paksut ripustustangot.
Molemmat tuotteet ovat nyt kierrätyskampanjan kunniaksi uutuusväreissä upeana helmenharmaana.

SINI on vastuullinen valinta

Sinituotteelle on aina ollut erittäin tärkeää toimia ekologisesti. Tehokkaan jätteidenkäsittelyn ansiosta Sinituotteen tehtaalla ei synny lainkaan kaatopaikkajätettä. Kaikki roskat ja ylijäämämateriaali lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti. Jopa jätemuovi hyödynnetään uusien tuotteiden valmistuksessa ja tehdas lämmitetään talvisin muovikoneiden jäähdytysjärjestelmissä kiertävästä vedestä otetulla lämmöllä. Sinituote onkin saanut ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatin, joka osoittaa, että yritys hoitaa ympäristöasiat esimerkillisesti.
– Sinituotteelle on tärkeää ottaa ympäristövaikutukset huomioon tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa. Erityisen ylpeitä olemme tehokkaasta kierrättämisestämme, kertoo Sinituotteen kehityspäällikkö Rami Peltosaari.

Sinituote mahdollistaa kuluttajille puhtaan kodin vastuullisesti, ilman liikaa kuluttamista ja jopa ilman pesuaineita. Kun valitsee SINIn, ei tarvitse ostaa mitään turhaa. Moniin SINI-välineisiin voi vaihtaa kuluvan osan ja vähentää näin muovijätteen määrää, ja yhteen välinevarteen sopivat kaikki kodin siivouksessa tarvittavat välineet.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *