Posted on

Roosa nauha -keräys 2018 nyt käynnissä

Roosa nauha hero

[Päivitys: Roosa-keräys on päättynyt 4.11.2018]

Sinituote on mukana yhdeksättä kertaa tukemassa Syöpäsäätiön kampanjaa. Roosa nauha -keräyksellä tuetaan syöpätutkimusta sekä syöpäpotilaita ja heidän läheisiään.

Vuoden 2018 Roosa nauha -keräys muistuttaa, että rintasyövän varhainen toteaminen ehkäisee rintasyöpäkuolemia. Tehokas seulonta ja hyvä hoito ovat vieneet Suomen Euroopan kärkikolmikkoon rintasyövästä selviytymisessä.

Jokainen voi osallistua

Roosa nauha -keräykseen voi osallistua monin tavoin. Tämän vuoden keräyksen symbolin, silkkisen salamakuvioisen Roosa-nauhan, on suunnitellut Anna Puu. Nauha on myynnissä maanlaajuisesti ja sen myyntihinta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Tämän lisäksi voit ostaa virallisia Roosa nauha -tuotteita, lahjoittamalla, perustamalla keräyspotin tai järjestämällä tapahtumia. Lue lisää Syöpäsäätiön sivuilta, kuinka sinä voit tulla mukaan. Kampanjan viralliset some tunnisteet ovat #Meissäonvoimaa #Roosanauha ja #Roosanauhapäivä

Siivousvälineitä, lumiharjoja ja heijastimia

Tele-is
KUNGS Tele-is lumiharja-jääraappa on yksi syksyn 2018 Roosa nauha -tuotteista. Mukana pehmoheijastin. Lahjoitusosuus 30 snt/lumiharja.

Sinituote osallistuu Roosa nauha -keräykseen kampanjatuotteilla, joiden myyntihinnasta osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen. Mukana keräyksessä on joukko laadukkaita SINI-siivousvälineitä sekä KUNGS-lumiharjoja ja -heijastimia. Vaaleanpunaisen värin ja Roosa-rusettikuosin lisäksi valikoimassa on hillittyä harmaata, kiiltävää kromia ja kaunista kuparia.

Sinituotteen Roosa-nauha -tuotteet löydät Sinituotteen verkkokaupasta ja hyvin varustetuista tavarataloista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *