Posted on

Roosa nauha 2021 – autetaan yhdessä

Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme mukana Roosa nauha -keräyksessä jo 12. kerran. Ostamalla hyödyllisiä siivousvälineitä, voi auttaa syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys tukee rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Tämän vuoden teemana ovat suolistosyövät. Syöpäsäätiön Roosa nauha on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyyskeräyksistä. Sinituote on tehnyt Roosa nauha -yhteistyötä jo 12 vuoden ajan.

Sinituote osallistuu Roosa nauha -keräykseen kampanjatuotteilla, joiden myyntihinnasta osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen. Lahjoitusosuus on ilmoitettu jokaisessa tuotteessa. Mukana keräyksessä on joukko laadukkaita SINI-siivousvälineitä sekä KUNGS-autonhoitotuotteita.

– Roosa nauha on Sinituotteen tärkein vuosittainen hyväntekeväisyyskohde. Olemme lahjoittaneet keräykseen noin 400 000 euroa. Roosa nauha on Sinituotteella koko henkilökunnan yhteinen juttu tuotteiden suunnittelusta, valmistamisesta ja pakkaamisesta aina myyntiin ja markkinointiin saakka, Sinituotteen markkinointipäällikkö Marika Saarinummi kertoo.

Uusi Roosa nauha edustaa rajattomuutta

Tämän vuoden Roosa nauhan on suunnitellut ammattinyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström, joka uskoo, että rajat eivät ole meitä varten.

– On hienoa olla mukana keräyksessä, koska Roosa nauha -keräys on kunnianosoitus elämälle. Varoja kerätään kaikkien syöpien tutkimukseen ja toivon, että saamme tänä vuonna yhä useamman mukaan keräykseen, Eva Wahlström sanoo.

Roosa nauha -keräystä voi tukea ostamalla Roosa nauhan tai keräystuotteita tai lahjoittamalla. Keräysvaroilla tuetaan syöpätutkimuksen lisäksi sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa maksutonta neuvontapalvelua. Roosa nauhalle tehdyistä lahjoituksista ja nauhojen myyntituotoista hyötyvät yhä useammat suomalaiset, niin naiset kuin miehetkin. Joka vuosi yli 34 000 suomalaista sairastuu syöpään.

Roosa nauha -tuotteita on myynnissä kaupoissa ja sini.fi-verkkokaupassa 23.9-31.10.2021.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *