Kirjoitettu

Rekrytoimme: sosiaalisen median osaaja ja sisällöntuottaja

Sinituote etsii

Oletko idearikas, diginatiivi persoona, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisten tehtävien parissa? Etsimme henkilöä, jolle sosiaalisenmedian kautta tehtävä markkinointi on suuri intohimon kohde! Tässä tehtävässä pääset näyttämään osaamistasi ja hyödyntämään luovaa puoltasi. Hae tehtävään jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävään.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista sosiaalisen median osaajaa ja sisällöntuottajaa Hyvinkäälle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Sinituote Oy:lle Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

Työtehtävä

Tehtävässä pääset kehittämään ikonisen SINI brändin läsnäoloa somekanavissa, sekä viemään kaikkien suomalaisten rakastamaa siivousbrändiä entistä lähemmäs asiakkaitamme digitaalisia kanavia hyödyntäen.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Some-kanavien kehittäminen ja ylläpito (FB, IG, Youtube)
 • Sisällöntuotanto Sinituotteen omiin somekanaviin ja sini.fi sivustolle
 • Sujuvaan arkeen / kodinhoitoon / siivoukseen liittyvien juttujen kirjoittaminen
 • Mainosten luominen, optimointi ja julkaisu somekanavissa
 • Asiakaspalvelu somekanavissa ja ryhmien ylläpito sosiaalisen median kanavissa
 • Muut markkinoinnin ja tuotekehityksen avustavat tehtävät

Pääset tekemään töitä mukavassa ilmapiirissä, jossa ei hukata aikaa turhaan byrokratiaan ja palaverointiin, vaan pääset toteuttamaan omia ideoitasi kannustavassa, avoimessa ilmapiirissä. Toimisto sijaitsee idyllisellä maaseudulla – kesäisin juodaan iltapäiväkahvit pihalla omenapuiden alla tai käydään lounaan jälkeen pulahtamassa uimassa läheisessä järvessä. Tässä tehtävässä pääset osaksi SININ markkinointitiimiä ja esimiehesi olisi Markkinointikoordinaattori Marika Saarinummi.

Etsimämme henkilö on

Olet luova ja idearikas sekä kirjoitat sujuvasti suomen kieltä. Sinulle on kertynyt muutaman vuoden työkokemus kuluttajabrändien digimarkkinoinnin ja somekanavien parista. Sinulla on alan koulutus esimerkiksi AMK tai vastaava. Tunnet hyvin somekanavien lainalaisuudet, mainostyökalut sekä algoritmit, ja ymmärrät, miten brändiä rakennetaan sosiaalisessa mediassa. Arvostamme myös kokemusta verkkokaupan markkinoinnista.

Olet kiinnostunut hyvästä ja sujuvasta arjesta kotona – siivouksesta, kodinhoidosta, vaatehuollosta ja muista hyvän arjen pikkunikseistä, ja pystyt ammentamaan omista kokemuksistasi inspiroivaa arjen askareisiin liittyvää sisältöä Sinituotteen somekanaviin. Kirjoitat nopeasti ja sujuvasti erilaisia tekstejä – siivousvinkkejä ja muita arjen askareisiin liittyviä inspiroivia juttuja verkkosivuillemme.

Olet nopea oppimaan ja pidät osaamisesi ajan tasalla – me puolestamme tarjoamme sinulle jatkuvan mahdollisuuden osallistua alan koulutuksiin ja kehittämään siten omaa osaamistasi. Hoidat työtehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, kannat vastuuta omista projekteistasi ja sinulla on suunnitelmallinen ote työhösi.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään sopiva koulutus (AMK / Yliopisto)
 • Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä vähintään yksi vuosi
 • Itsenäinen työote
 • Vahva osaaminen sosiaalisen median käytöstä
 • Sujuva suomen kielen osaaminen

Eduksi katsomme, jos sinulla sujuu valokuvaaminen ja videoiden tuottaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: vakituinen

Paikka: Hyvinkää

Palkka: sopimuksen mukaan

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään Academic Workin sivuston kautta. Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron 15016188 viestissäsi. Huomioithan, ettemme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Lue tarkempaa tietoa hakuprosessista.

Sinituote Oy

Nykymuotoinen Sinituote on nyt täyttänyt kolmekymmentä vuotta, mutta yritysen juuret ulottuvat aina 1940-luvulle saakka. Vuosien varrella Sinituote on kasvanut pohjoismaiden johtavaksi siivousväline-, kodintuote- ja autotarvikealan konserniksi. Yrityksen peruspilari on kehittää ja valmistaa laadukkaita siivousvälineitä nykyaikaiseen kotiin, ja perinteikäs Sinipiikakin on vieläkin tuotannossa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *